Użytkowniczka Nikusia Opublikowano 24 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Twój nick: Nikusia Nick oskarżonego: Alfa VALVE_0:4:1779725557 Data i czas zdarzenia: sytuacja trwa już od ponad tygodnia Powód skargi: mass FK, FDM, utrudnianie graczom gry, blokowanie cel, przeszkadzanie w zabawach graczom (chowany, ganiany), umyślne podszywanie się pod graczy w tym czasie łamanie regulaminu ,żeby użytkownik dostał bana (ja ,Dell), niestosowanie się do regulaminu serwera (nie otwieranie cel w określonym czasie),obrażanie graczy (podawanie się pod ich nick+wyzwiska), zakładanie gangów obrażających mnie Dowody:zdjęcia robione telefonem, mam jeszcze filmik w którym widać jak prowadzi i nie otwiera cel (6:45) Świadkowie: -_-Dell-_-, Olgens , Kinieq +wiele graczy serwera Proszę o pozytywne rozpatrzenie skargi, i o wyciągniecie adekwatnych konsekwencji dla tego gracza. 6 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shekuu Opublikowano 24 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Potwierdzam byłem na serwie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kin1o Opublikowano 24 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Potwierdzam, notoryczne utrudnianie rozgrywki czasem tez odpalał sie na aimbocie, za podszywanie sie wielokrotne ten gracz zasługuje na perma 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Olgens Opublikowano 24 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Potwierdzam, poza tym ten gracz notorycznie w godzinach wieczornych wchodzi do CT i nie prowadzi rundy tylko specjalnie blokuje graczy, robi fk i wcale nie używa mikrofonu. Moim zdaniem zasługuje na permamentnego bana bo to co robi jest po prostu męczące dla graczy. 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 25 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Potwierdzam jescze dodałbym do tego używanie na każdej zabawie pojazdów. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 25 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 25 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Jeżeli pojawi się na serwerze dostanie bana 5 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi