Użytkownik PiotrulloDD Opublikowano 25 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) Twój nick: PiotrulloDD Nick oskarżonego: @ Krejzol Powód skargi: Niesłuszny Ban Na Ts Opis sytuacji: Kolega po prostu ma nieuleczalną chorobę debilstwa, dlaczego dostaje bana na ts3 za napisanie czegoś na forum, nie rozumiem tak naprawdę jebana(bita) pizda(kolega) Krejzol cos się pruje i daje mi bana za nic, to nie była prowokacja to było nauczanie ludzi żeby uczyli się na swoich błędach, przepraszam ze tutaj wleciało parę przekleństw ale na tego człowieka szkoda mi już słów :), mniejsza powiedziałeś że to prowokacja ja za prowokacje odbieram to że wchodzisz na kanał przeszkadzasz mi w grze gdy cię prosiłem żebyś za chwile wbił, i mi grozisz koleszko malinowy banem, dobra rada bana to ty kurwa na życie sobie załatw i będzie spokój Data i godzina zdarzenia: 15 Miejsce zdarzenia: Dowody: TeamSpeak Coś od siebie: Moim zdaniem Krejzolku powinieneś dostać takiego bana jak ja tylko z jedną różnicą ty na życie, I TUTAJ jeszcze kilka słów do Nikolci [PRZEJDZ SIĘ NA LEKCJE POLSKIEGO ALBO ZMIEN NAUCZYCIELA:)], i dodatkowo myślę że gdyby nie twoja prowokacja i grożenie banem nie doszło by do ani jednego obraźliwego słowa w twoją stronę więc popracuj trochę nad nie denerwowaniem ludzi, nie potrafisz rozmawiać jak czlowiek to kurwa(kurde) nie rozmawiaj. I JESZCZE JEDNO ODBANUJ MNIE NA TSIE :d EDIT#1 Krejzolku ale co sie stało nie masz jak się bronic? odpowiedz mi a moje pytania a nie wstawiasz to co oni ci pisali kurwa wes ty wkoncu naucz się że wszystkie jebane spiny ktore były i byłem w nie zamieszany ja, kurwa wychodziły przez ciebie japierdole kiedy ty to zrozumiesz aż mnie trzęsie kurwa jak ja słucham tych głupot debilu które ty piszesz, proszę ic się lecz na głowę kolego najlepszy ;( EDIT#2 Killerku no to powiedz jak wyzywałem krejzola jak już zacząłeś to, to skończ jedyne co mówiłem to żeby wyszedł z kanału, przestał mi grozić banem, dał grać, tam pojedyncze brzydkie słowa miedzy zdania może się pojawiły ale to były bardziej słowa takie jak "kurwa" czyli nie miały na celu go obrazić :). Edytowane 25 Marca 2021 przez PiotrulloDD 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Marca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 @ sonkams @ NAURA @ KilleR. @ Kacperek Byliście przy tym, więc wypowiedzcie się czy ban dla Piotrullo był słuszny czy nie i nakreślcie sytuację czy Krejzol faktycznie coś źle zrobił/powiedział Odnośnik do komentarza
Użytkownik sonkams Opublikowano 25 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 nie był słuszny 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 25 Marca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Więc tak, @ PiotrulloDD wyzywał Krejzola, już nie będę mówił od czego, moim zdaniem ban jest słuszny 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NAURA Opublikowano 25 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 to tak było krejzol wbija i mówi tak sonkmas i naura a także piotrulo tylko że piotrulo nic nie zrobił tylko wstawił tego posta a on juz ma doniego sprute ( chodzi mi o krejzola ) to piotrulo się wkurzył i powiedzaił mu kilka słów i powiedział żeby wyszedł i on wtedy mu dał bana na 6 godzin :0 więc suabo troszkę 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 25 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 <15:480> "sonkams": cie <15:485> "sonkams": kurwo jebaana <15:48:10> "sonkams": 60 pierdolona <15:48:29> "sonkams": zamknij pzide <15:48:34> "sonkams": nie szczekaj <15:48:35> "sonkams": kuwro 15:454 - "naura" zaczepia Cię: jebac cie to jest normalne? @ Dusia nie wiem po co pytasz ich jak będą się bronić cała trójka dostała za kulturę bana @ PiotrulloDD ode mnie a reszta czyli ta dwójka od @ KilleR. Zero kultury i szacunku do nikogo nie macie #edit Nie będę wypowiadał się jak mnie wyzywasz w skardzę, zwracałem tamtym uwagę bo pokowali a ty się wpieprzyłeś między wódkę, a zakąskę i mnie wyzywałeś. Przyznał mi to samo @ KilleR. oraz @ Kacperek , że przesadziliście. Ale to nie nam oceniać jaką macie kulturę i szacunek do innych, w późniejszym życiu wam to wyjdzie na nie dobre #edit prowokacje na dc teraz? brawo 1 4 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik PiotrulloDD Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) @ KilleR. :Więc tak, @ PiotrulloDD wyzywał Krejzola, już nie będę mówił od czego, moim zdaniem ban jest słuszny Killerku no to powiedz jak wyzywałem krejzola jak już zacząłeś to, to skończ jedyne co mówiłem to żeby wyszedł z kanału, przestał mi grozić banem, dał grać, tam pojedyncze brzydkie słowa miedzy zdania może się pojawiły ale to były bardziej słowa takie jak "kurwa" czyli nie miały na celu go obrazić :), a jak kurwa masz się tak wypowiadac to się nie wypowiadaj bo kurwa z krejzolem powoli się zamieniasz na łby Edytowane 25 Marca 2021 przez PiotrulloDD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Mily Opublikowano 25 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 to teraz tak za prawdę jak usuwasz @ KilleR. powinieneś dostać ostrzeżenie za jego plecami go wyzywasz a teraz najlepsi kumple ? mordko zobacz co sam robisz i później mów na kogoś mam ci podać przykład akcji z ts nadwałeś mi rangi jakich nie chce nawet mi ich nie zdjąłeś więc beczunia . dobra wyzywamy bo taka prawda nic by nie było jakby ta pani nie sprowokowała nas a po za tym nic by nie było jakby krejzol nie wbił i się nie rzucał ( jeszcze raz usuniesz posta bez powodu ) w poprzednim poscie nikogo nie zywyałem więc się zastanów nad swoją sytuacją :0 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 25 Marca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 20 minut temu, Mily napisał: to teraz tak za prawdę jak usuwasz @ KilleR. powinieneś dostać ostrzeżenie za jego plecami go wyzywasz a teraz najlepsi kumple ? mordko zobacz co sam robisz i później mów na kogoś mam ci podać przykład akcji z ts nadwałeś mi rangi jakich nie chce nawet mi ich nie zdjąłeś więc beczunia . dobra wyzywamy bo taka prawda nic by nie było jakby ta pani nie sprowokowała nas a po za tym nic by nie było jakby krejzol nie wbił i się nie rzucał ( jeszcze raz usuniesz posta bez powodu ) w poprzednim poscie nikogo nie zywyałem więc się zastanów nad swoją sytuacją :0 Mordeczko moja kochana. Ja nikogo nie wyzywam, jeżeli usłyszałeś że wyzywałem Krejzola to było to dla jaj, powiedz mi nadałem Ci rangi jakie chciałeś na ts, nie było nic takiego, że ci dałem byle jakie rangi i Ci ich nie zdjąłem, więc proszę tutaj nie pisać głupot, 3 sprawa "( jeszcze raz usuniesz posta bez powodu ) w poprzednim poscie nikogo nie zywyałem więc się zastanów nad swoją sytuacją :0 " nie usunąłem ci żadnego posta. A co do rang, jeżeli faktycznie Ci nadałem je ale raczej nie było takiej sytuacji to proszę przyjść na ts to ściągnę je. Zamykam temat, bo spam się robi. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Marca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi