Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

odwolanie

onajNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z CS: poiuytrewqasdfghjklmnbvcxz

Admin banujący: Tery

Serwer: dd2#1

Data zdarzenia: Przed chwila

Opis sytuacji: Pisałem do Ciebie @ Tery na steamie żebyś podał mi jakąś czasowke i Ci wytłumaczę jak to się robi, a Ty mi dajesz perma za skrypty chociaż żadne nie działają na steamie lul xD chcesz to mnie zbanuj jeżeli używanie spacji+strafe to są skrypty dla Ciebie no to coż

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://dd2terry.xaa.pl/ban_list.php?bid=2288

Wycinek bana z konsoli:

Pov https://www90.zippyshare.com/v/j3ZEj48p/file.html

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Reason: 'Skrypty+fajne info'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:95901203'
[AMXBans] Your IP: 'xxx'
[AMXBans] ===============================================

• Ha ha 1
  • Przykro mi 2
  • Użytkownik

Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem.

tumblr_njzswa9ooW1sg8mpco1_500.gif

giphy.gif

• Użytkownik∙

@ Tery 24h na rozpiskę. 

• Użytkownik∙

Info z Tsa, co jest karane banem, druga rzecz twoje skoki to wielka ściema, skrypciki od archonka co robi to samo co Ty. Tyle w temacie dziękuje i dowidzenia. Zamek

• Lubię to! 3
  • Ha ha 7
Cytat

Info z Tsa, co jest karane banem, druga rzecz twoje skoki to wielka ściema, skrypciki od archonka co robi to samo co Ty. Tyle w temacie dziękuje i dowidzenia. Zamek

Zacznijmy od tego, że ja z nikim na tsie nie siedziałem, a info z tsa bardzo łatwo jest komuś udowodnić jakaś czasówke podasz czy tylko skończy się na słowach? A po drugie o jakich Ty skryptach mówisz jeżeli już napisałeś coś o skrypcie to podaj przynajmniej link do niego no chyba, że spacja+strafe to skrypt dla Ciebie to okej... a tutaj wcześniejsze moje odwołanie o " skrypty " 

Tak jak myślałem skończyło się tylko na słowach no cóż Ty jak zawsze wiesz wszystko najlepiej, a we wcześniejszym odwołaniu chciałeś żeby ktoś Ci wytłumaczył jak To się robi xP

Cytat

Zdania nie zmienię 

// Zamek

jaki właściciel tacy admini tylko płacz i płacz XDD

Edytowane przez o9u
  • Super 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik∙

Mydlić oczy to możesz gdzie indziej człowieku wiem swoje i nie popuszczę :) idz gdzie indziej tyle w temacie.

Zdania nie zmienię 

// Zamek

• Lubię to! 1
  • Ha ha 3
  • Sponsor
SPONSOR

Robić zamek czy jak? Dla mnie tu skryptów w ogóle nie ma. Tak jak pisałem wcześniej - na steam skrypty nie działają od dawna. Już chyba z 6-7lat. Ale to drugorzędna sprawa. Pytanie tylko o info z ts bo jeśli uważasz, że je posiadał, a sam winny mówi, że nie to albo idziecie na ugodę albo kaput. Nie naciskam na szybką decyzję ale robi się spam ?

• Lubię to! 3
  • Ha ha 1
  • Tak sobie 1
  • Sponsor
SPONSOR

odwolanie_odrzucone.png

• Dzięki 1
  • Tak sobie 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]