Użytkownik vDark Opublikowano 25 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Twój nick na serwerze: Dark Nick admina banującego: @ Krejzol Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 03-25-21 14:23 Serwer na którym dostałeś bana: turniejowy office Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): dostalem banika za granie na mm xd Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:507573950&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198975413628 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: nie mam Co ma serwer valve do serwerów publicznych? Czekam na rozpiske z demka z serwera publicznego ;DD 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 25 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 xddd turniejowy office to jest twój spinbot na mmie Rozpisze Ci demko z serwera oraz twoje gadanie na discordzie ze kupiłem OneTapa 3 lub @ KustoszMocny sam ci powiedział przy mnie że masz wh na serwerze nie wiem po co się wykłócasz 17:50 - akcja z tym że nie wiesz że tym jest za kolumną a sprawdzasz i wyczekujesz go // oraz śledzisz celownikiem za typem zamiast patrzyć wyjście z apartów 18:22 celownikiem po głowie jeździsz 1/2 1/4 nawet w 1x 20:05 biegniesz sobie do wyjscia z pałacy na bs a, biegniesz na kosie i nagle chłop wchodzi na shifcie nie widzisz go i hop wcelowany stoisz xd 23:05 aimbot Te minutki ci chyba wystarczą 1 1 2 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 26 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi