Użytkownik vDark Opublikowano 26 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze: Dark Nick admina banującego: @ Krejzol Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 03-25-21 14:23 Serwer na którym dostałeś bana: turniejowy office Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): dostalem banika za granie na mm xd Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:507573950&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198975413628 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: nie mam Nie zgadzam się z poprzednim werdyktem. Pan @ fluxx powiedział że demko sprawdzi @ Anox więc czekam na rozpiske. Edit Udowodnij mi, że tak powiedziałem. Będę ignorowal twoje odpowiedzi czekam na rozpiske od Anoxa jak powiedział mi fluxx Widzę że mirage1 bez kustosza cieszy się graczami haha? Chyba minęło 48h, co teraz? Edytowane 28 Marca 2021 przez vDark 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 26 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Siemka, Sam na DC powiedziałeś "weź wyjeb te odwołanie tak byłem odpalony i jak kustosz nie ma rangi to jebie mnie ta sieć" Chłopie to nie jest żaden koncert życzeń, hacki masz na kompie jak i używałeś je na serwerze. Ban nie jest z jakiegoś office, widzę że wam odbija już jak Kustosz odszedł. @ Trivor @ KustoszMocny wypowiedz się co mówił (chyba że koleżeństwo to rozumiem) 1 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 28 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi