Użytkownik Jukej Opublikowano 27 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Nick: Jukej Wiek: 17 Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198800211421/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/Jukej/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera:7h Wiedza o SM [0/10]:7/10 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]:Tak Mikrofon [Tak/Nie]:Tak Kilka zdań o sobie: Jestem osobą sprawiedliwą. Myślę że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko ponieważ bardzo dużo czasu spędzam na serwerze. Lubię grać lecz kocham też się ruszać np. bieganie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sobio Opublikowano 27 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 (edytowane) hej +/- gt + prime - konto pod podanie + mikrofon Na ten moment jestem na nie pozdro! Edytowane 27 Marca 2021 przez Sobio edit - dodane gt 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jukej Opublikowano 27 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Dziękuję za twoją opinie. Szczerze to konto założyłem pod podanie ponieważ chciałbym być adminem żeby pilnować porządku jak innych nie ma. Mam nadzieję że wkrótce przekonasz się do mnie. Pozdrawiam (: Odnośnik do komentarza
Użytkownik Buźkaa Opublikowano 27 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 hejka :) +wiek sm -podanie -gt Jestem na NIE. Grasz ledwo tydzień i już chcesz wstąpić w szeregi administracji? Pograj dłużej, udzielaj się na forum jak i na serv. Pozdro z fartem 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 27 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi