Użytkownik Mlynek Opublikowano 27 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Cześć Mam skromną popozycje dla serwera Jest to bardziej pytanie do graczy Chcielibyście na serwerze event z bossem? Co x map grana jest mapka z bossem, który jest NPC, za wygranie będzie exp i monety. Propnuje aby ilosc wygranego expa byla zalezna od zadanego DMG. Zadam 5000 tysuęcy damage i dosteje za to 5k expa lub 2,5k (zalezne od przelicznika) W czasie gry bedzie info w sayu "Za X map lub za X czasu rozpocznie się Boss event" po czym zmieni się mapka na specjalnie dobrana do eventu. Nie ukrywam, że inspirowałem sie napotkanym filmikiem na YT Warto obejrzeć przed wypowiedzią: 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Karolek12 Opublikowano 27 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 jestem za tym mlynek pograc z takim bossem Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 27 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Jestem za, poczekajmy jeszcze na zdanie innych Odnośnik do komentarza
Użytkownik KuLA Opublikowano 27 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Jestem za cieakwa propzycja Odnośnik do komentarza
Użytkownik panvipeszu Opublikowano 27 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Eleganckie, ten boss to podobny troche do @ Karolek12 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 1929 Opublikowano 28 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 mozna dac na okres próbny Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZawadOne Opublikowano 28 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Jestem bardzo za, na pewno wprowadziło by to powiew świeżosći na serwer. DODAJ NAWET DZISIAJ ! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kacorvixon_ Opublikowano 29 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 (edytowane) mialem takiego bossa, mam nawet lepszego ktorego mialem u siebie na serwerze dziś prawdopodobnie wyśle do @ Shoter bossa skonfigurowanego pod coda Edytowane 29 Marca 2021 przez kacorvixon_ Odnośnik do komentarza
Kuro no Kenshi Noir Opublikowano 29 Marca 2021 Kuro no Kenshi Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Fajny pomysł, warto go przetestować ::D If the world wants to kill me, I'll kill the world. Odnośnik do komentarza
Użytkownik CzosnekS Opublikowano 29 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Jak najbardziej na tak, coś fajnego i innego Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mlynek Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Boss juz niedługo u nas zawita 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Nixonka Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 o mamo!!! Młynek nie pij więcej Przecież to poroniony pomysł..... no ale do Młynka podobny Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi