Użytkownik MoonLight Opublikowano 27 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Siemka. To tak zacznijmy od tego że wypadałoby aby ktoś czuwał nad działem "Zagłosuj na nasze serwery" , niby to jest jakaś drobnostka ale no skoro już ktoś piszę tam że oddał głos to niech to zrobi a nie nabijanie postów/reputacji gdzie tych głosów nie ma. ; Sporo osób piszę po 2+ posty dziennie w temacie jednego serwera, gdzie zazwyczaj ten jego drugi głos nie został tak naprawdę oddany (głos można oddawać jeden na 24h, więc niech i tak zostanie, wiem że można oddać więcej niż ten 1głos przykładowo z innego urządzenia ale no z tego co ja widzę to spora część osób piszę kolejny post ale tego jego głosu nie ma ) oczywiście tutaj może być jakiś przypadkowy błąd,omyłka czy cokolwiek innego, ale no to raz,dwa a nie w większości głosów danego użytkownika ...czyli w skrócie niech zostanie 1post/głos na 24h, nie będzie wtedy jakiś błędów które mają teraz miejsce ; Dobrze by było aby do obowiązku każdego admina/opiekuna serwerów doszło codzienne głosowanie, myślę że dużo czasu nikt na tym nie straci a jednak cała sieć serwerów na tym skorzysta i wyjdzie to na dobre po prostu @ Moderator @ Właściciel Serwera @ Właściciel @ Junior Admin 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka niczka Opublikowano 27 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Bardzo dobry pomysł, ostatnio właśnie przy oddawaniu głosów na serwery zauważyłam, że użytkownik @ ElChapoGuzman napisał posty, że zagłosował na wszystkie serwery, ale tak naprawdę nie było tych głosów tylko post był napisany, jedynie może na dwóch serwerach głosy się zgadzały. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ElChapoGuzman Opublikowano 27 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 5 minut temu, niczka napisał: Bardzo dobry pomysł, ostatnio właśnie przy oddawaniu głosów na serwery zauważyłam, że użytkownik @ ElChapoGuzman napisał posty, że zagłosował na wszystkie serwery, ale tak naprawdę nie było tych głosów tylko post był napisany, jedynie może na dwóch serwerach głosy się zgadzały. Oddaje glosy prawie zawsze o po godzinie 24 i jakoś dostaje reputacje wiec nie wiem dlaczego sie nie zaliczają, wiec proszę nie mieć mi nic za złe bo nie robię tego celowo a wręcz nie mam pojęcia dlaczego tak jest a nie inaczej 3 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 28 Marca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Zauważyłem to już od początku, że piszecie post a nie oddajecie głosu na dany serwer, wcześniej tego nikt nie pilnował, ale od teraz to się zmieni i będzie karane warnami i jestem za, żeby taki podpunkt dodać do regulaminu, bo to lekka przesada jest, żeby pisać post a nie oddawać głosu na dany serwer no i fajnie tak jak ty piszesz, żeby Opiekunowie zajmowali się tym i zgłaszali to do moderatora czy administracji wyższej, aby ukarać danego gracza który tak robi. 2 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 28 Marca 2021 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Bardzo podoba mi się pomysł polegający na oddawaniu głosów na serwer przez adminów @ KilleR. jeśli to nie problem to mógłbym kontrolować głosy na każdym z serwerów i pod koniec dnia podesłać Ci listę osób, które napisały posta bez oddania głosu. Pozdrawiam cieplutko 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 28 Marca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Zrobiona jest taka ilość tematów, żeby zachęcić do głosowania osoby przez to, że można tam łatwo ponabijać posty, chcecie można zrobić 1 temat, ale wtedy ludzie nie będą tak zachęceni, nie nabije im tyle postów i reputacji. Co do adminów głosujących na serwery to na cs go wprowadzilismy ostatnio system, że admin który odda 5 na 7 glosow w tygodniu to ma admina z vipem, ten który nie odda to ma bez vipa, dla mnie by było dobrze jeśli by każdy głosował, ale żeby sie nie posypało X rezygnacji, że zmuszamy do głosowania 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MoonLight Opublikowano 28 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 2 godziny temu, obv napisał: A jak oddaje głosy a nie pisze postów to dostanę nagrodę pocieszenia? Nic dziwnego, że nie chce się nikomu klikać. Zamiast zrobić 1 główny temat z głosowaniem i zmieścić tam wszystkie linki, to ktoś wpadł na pomysł z oddzielnymi tematami. Już 2 lata temu pisałem, że to głupie jak seria z glocka w 1.6. Komu się chce klikać w 50 tematów, żeby głos oddać. Chyba masochista jakiś Wiesz w sumie to jest już wyrobioną normą, na każdej sieci tak jest. Jak dla mnie to nic dziwnego i czy przeszkadza jakoś ? niezbyt , zagłosowanie na wszystkie serwery i napisanie postów w każdym temacie to powiedzmy z 5minut czy dużo? nie sądzę 1 godzinę temu, Trivor napisał: Zrobiona jest taka ilość tematów, żeby zachęcić do głosowania osoby przez to, że można tam łatwo ponabijać posty, chcecie można zrobić 1 temat, ale wtedy ludzie nie będą tak zachęceni, nie nabije im tyle postów i reputacji. Co do adminów głosujących na serwery to na cs go wprowadzilismy ostatnio system, że admin który odda 5 na 7 glosow w tygodniu to ma admina z vipem, ten który nie odda to ma bez vipa, dla mnie by było dobrze jeśli by każdy głosował, ale żeby sie nie posypało X rezygnacji, że zmuszamy do głosowania Pisząc jeszcze ogólnie na temat główny tego postu, to zazwyczaj na sieciach te głosowanie na serwery jest wpisane w obowiązek admina, zagłosowanie na wszystkie serwery to kilka minut więc myślę że bez problemu każdy by mógł głosować a jeszcze tym bardziej jakby wszedł ten system który opisujesz wyżej na all serwerki . Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 30 Marca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Jest to oczywiste, że jak jakaś osoba pisze same posty bez oddania głosu to dostaje warna, może nie za jednego takiego posta, bo to może być zawsze przypadek, ale już za X to oczywiście. (Wystarczy zgłosić posta takiej osoby i moderacja sprawdzi wszystkie oddane głosy przez tą osobę w danym dniu/dniach) Moim zdaniem Administracji serwerów nie powinniśmy zmuszać żeby OBOWIĄZKOWO głosowali na serwery, gdzie mają za to nabicie posta, X reputacji i jeszcze administracja z CS:GO za głosowanie bez przerwy przez chyba tydzień darmowego vipa/svipa.. (:: Za głosowania można tyle zdobyć, że nie powinno być to w żadnym wypadku obowiązkowe, tylko dobrowolne dla chętnych. I dzięki temu, że jest to rozbite na X postów można zdobyć, więcej nabitych postów/reputacji co jest raczej na + dla większości użytkowników, więc zostawiła bym to tak jak jest. 3 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 8 Kwietnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 @ Dusia @ Trivor Co z tą propozycją? Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Wszystko zostało objaśnione w moim i Trivora poście. Jeśli będziecie myśleć, że ktoś napisał post, a nie oddał głosu to zgłoście danego posta, aa @ Moderator niech ma na to większą uwagę byście wyłapywali takie rzeczy jako pierwsi 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi