Użytkownik Chrobras Opublikowano 17 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Imię: Krzysiek Wiek: 20 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Już od dłuższego czasu myślałem o złożeniu podania, wszystko spowodowane przede wszystkim tym, że ostatnio było małe zamieszanie adminami. Chciał bym, żeby właśnie ta kwestia była moim głównym zajęciem. Przyznam szczerze, że będę chciał powrócić do sposobów w jaki to załatwiał |K4|Bum Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: DD2 #1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Opiekunem nie. Byłem współwłaścicielem jednej sieci Znajomość amxx i panelu (0-10): Przyznam szczerze, że od jakiś 4 lat nie miałem do czynienia, pluginami. Jednak myślę, że to kwestia przypomnienia Na pewno, jak będę wiedział, że nie podołam wyzwaniu to powiem to w prost Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jak znajdę prace to oczywiście niestety w tym momencie nie Coś o sobie: No więc imię moje już znacie Interesuje się sportem w szczególności piłką nożną (kto się interesuje piłką to dowie się jakiej drużynie kibicuje ), oraz grami Część osób może już mnie kojarzy z TS3 O serwerze to też nie wspomnę bo jestem 2 najwięcej grający zaraz po Demolce Nie należę również do osób które potrafią "lać wodę" i pisać o sobie na kilka linijek Kończąc już liczę, że wszyscy szczerze napiszą co uważają na temat mojego awansu na Opiekuna 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Opublikowano 17 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Jestem na TAK +Wiek +Amxx +Znany na serwerze jak i na forum +Doświadczenie +Chęć pomocy +Dobra Mordka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pietrek90 Opublikowano 17 Października 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Jestem na Tak +Ogarnia +bardzo dobry Admin + miły pomaga innym +wiek + nadaje się na Opiekuna TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OldTimeFriend Opublikowano 17 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Tak. + Chęć pomocy. + Wiek. + Doświadczenie. + Finansowe wsparcie jako tako. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nielegalnypl Opublikowano 18 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Jestem na Tak +Ogarnia +bardzo dobry Admin + miły pomaga innym + Doświadczenie +wiek + nadaje się na Opiekuna 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 18 Października 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Małe tak z naciskiem na nie, - Brak doświadczenia - Składka +- Amxx + Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 18 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 (edytowane) Z tego co mi wiadomo jest 2 opiekunów, 3 właścicieli serwera. Wydaję mi się że ekipa jest wystarczająca, i jeszcze demolka który gra 20 godzin na dobę Także u mnie jest taki neutral bo jednak 3 opiekunów na jeden serwer dd2 to chyba za dużo Edytowane 18 Października 2018 przez Vixo 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Października 2018 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Neutral. Po co więcej? Wszystko jest chyba ogarniane na bieżąco 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik R.A.M.Z.E.S Opublikowano 19 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 jestem na tak wiek amx doswiadczenie BOTEK 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Października 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 jaa jestem naa niee ;v - jest az 3 wlascicieli +1 opiekun.. -skladka -/+ maxx -/+ doswiadczenie +wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 19 Października 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Jestem na Tak +Wiek + AMXX + Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ pr0 0wn3d.cfg Opublikowano 19 Października 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Na nie. - Jest nas już 4 przy serwerze. - Wsparcie finansowe serwera jest ważne. Nie wiesz ile teraz reklama kosztuje, jest dosyć droga. Szkoda że wypowiadają się tu osoby które patrzą na to że Cie znają, a nie biorą pod uwagę dobra serwera 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik aquax Opublikowano 19 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Na Nie. - Brak wsparcia finasowego - Dużo Opiekunów już jest - AMXX 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 20 Października 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi