Użytkownik Futurysta Opublikowano 18 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 ban 10/18/2018 - 05:25:06 http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_ zrzuty ekranu list.phpban na strefaskilla.pl.rar Kopia z konsoli: (pod kopią mój komentarz) ** wstaw foty na StrefaSkilla.pl | player "Futurysta" | admin "Nielegalny" | (10/18/2018 - 05:25:04) ** ** moje IP: "46.76.76.44" | SteamID: "STEAM_0:0:15753008" ** ** wstaw foty na StrefaSkilla.pl | player "Futurysta" | admin "Nielegalny" | (10/18/2018 - 05:25:08) ** ******************************************************** ** Admin "Nielegalny" z powodu podejrzen o oszustwo zrobil Ci screeny ** ** Screeny znajdziesz w katalogi cstrike/cstrike_polish ** ** W celu odbanowania koniecznie wrzuc je na StrefaSkilla.pl ** ******************************************************** [AMXBans] =========================================== ==== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ StrefaSkilla.pl [AMXBans] Reason: ' "wstaw foty na StrefaSkilla.pl ' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:15753008' [AMXBans] Your IP: ============== Komentarz: któryś z graczy mógł faktycznie się poskarżyć albo ktoś zaobserwować, że na mapie dust cs przy bs B śledziłem czyjeś kroki w korytarzu. Niedawno kupiłem słuchawki 7.1 no i powiem że na B słychać wyraźnie jak ktoś tupta w idąc górnym na B. Dodatkowo strzały są znośne, w stereo były nie za bardzo. No a potem szło mi elegancko bo nie spałem a wstałem właśnie, dobrze się kosiło ktoś dał awkę na respie no i tą awką wiadomo jak się strzela z awki to gracze często myślą że jak że nie widzieli a zginęli... a kosiłem w miejscu "anarchia" na długiej zwykłe skany i naprawdę dobrze szło. Tak mi się przydarza coraz lepiej się gra i chyba będzie coraz więcej problemów proszę o odbanowanie. Myślę że ten ban to lekki błąd a poza tym perm? Trochę to dziwne, no ale to moje osobiste zdanie. Poza tym mało kto w pojedynku ze mną wygra na singla zwykle trzeba 2 no to się nie dziwię w sumie że admin banuje, bo dobrze się grało, ale nic nie mam nie miałem i nie zamierzam mieć póki co. A staty mam marne na jednym serwerze wcale mi tego nie mierzy no i tak jest. Gram na kilku serwerach i na niemieckim też, inne mapy są. Prosiłbym po odbanowaniu o usunięcie screenów bądź edycję ip. Dodatkowo kawy nie piłem jak złapałem bana po kawie zwykle łapałem bany xDd Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ pr0 0wn3d.cfg Opublikowano 18 Października 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Zastosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 18 Października 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi