Użytkownik FrosST Opublikowano 29 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 oto moj link do bana https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:117940761&advType=steamid&Submit sprawa zostala rozpatrzona i dostalem unbana i gralem jak zawsze i na serwer wszedl @ Xpasso ktory zostal zdegradowany z rangi i ponownie bez powodu dal mi bana ( ostatnio nie rozpisal demka ) na sourcebans nie ma mojego nowego bana wiec nie wiem jak prosze o rozpatrzenie tej smiesznej sytuacji @ Właściciel Serwera5vs5 @ UBTeam CS:GO @ Krejzol @ Właściciel wiem ze nie ma wzoru ale nawet nie mam jak go uzulelnic bo dostalem od niego instant bana a na dowod mam tylko screena po tym jak wbil na serwer i dal mi bana to potem juz nikogo tam nie bylo kawalek konsoli po tym jak chce wejsc na serwer : SignalXWriteOpportunity(3) ConVarRef sm_hextags_version doesn't point to an existing ConVar SetConVar: No such cvar ( sm_hextags_version set to 1.48), skipping Downloading http://o15a.1shot1kill.pl/FD/srv68456/csgo/sound/h2k/h2k_notification_sound.mp3.bz2. Error downloading http://o15a.1shot1kill.pl/FD/srv68456/csgo/sound/h2k/h2k_notification_sound.mp3.bz2 Downloading http://o15a.1shot1kill.pl/FD/srv68456/csgo/sound/h2k/h2k_notification_sound.mp3. Error downloading http://o15a.1shot1kill.pl/FD/srv68456/csgo/sound/h2k/h2k_notification_sound.mp3 No pure server whitelist. sv_pure = 0 Unable to initialize DirectSoundCapture. You won't be able to speak to other players. Error reading file resource/overviews/de_mirage_radar_spectate.dds. ok dołącza do gry. ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME CCSGO_BlurTarget - Unable to find panel with the given id "sliding-panel--TERRORIST"! Panel is possibly created dynamically. CCSGO_BlurTarget - Unable to find panel with the given id "sliding-panel--CT"! Panel is possibly created dynamically. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 29 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 @ wizZzy @ HavoK Zobaczcie co macie z serwerem, ponieważ też mam bana XD a na serwerze tylko @ Xpasso 1 1 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik FrosST Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Akurat zanim Xpasso dolaczyl na serwer to gralismy mecz i wydaje mi sie ze kazdy dostal bana ( nie moge znalezc swojego na sourcebans) od razu sprawdzilem kto tam zostal i byl tylko on Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 29 Marca 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Zbanował cały serwer ? @ Krejzol @ wilq Odnośnik do komentarza
Użytkownik FrosST Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 prawdopodobnie zbanowal. Jak gralem (nick ok) dostalem bana i reszta raczej tez bo poza nim ni bylo juz nikogo na serwerze Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 29 Marca 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Czek ja spróbuje wbić Odnośnik do komentarza
Użytkownik FrosST Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 czekam bo juz duzo osob jest zbanowane Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 29 Marca 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Ale czemu @ wilq jak napisałeś posta na forum o degrada to dlaczego mu nie zabraliście rangi tylko chłop ma range normalnie w csie i funkcje admina 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 29 Marca 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 A ha i jakim cudem jestem na serwerze jak nie tam nie ma Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 29 Marca 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 To jest xpasso z moim nickiem i mnie wywala jak wchodzę 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FrosST Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 takze ten tego 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FrosST Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 10 minut temu, FrosST napisał: takze ten tego Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 29 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Witam nikt nie ma ban bo SourceBansie nie działa @ wizZzy usunie mu zaraz admina bo wczoraj zapomniał sytuacja opanowana zaraz powinniście móc wejść na server. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi