Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

WalSie

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick: [EBE]WalSie.!
Nick oskarżonego:ProBroDziku
IP/SID oskarżonego: caly valve ze statusu. 264 VALVE_0:4:1903922510   8 09:26   67    0
Data i czas zdarzenia:  01.04.2021 godzina 13:30 cos takiego
Powód skargi: Używanie slapa na zabawach.
Opis sytuacji: Było 2 ct, z tego Dziku Dawal sobie slapy. by gdzies wskoczyc. (zabawa kaczki)
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Świadkowie. SS nie pokazuje czego robi. jedynie w konsoli jest SLAP. 

• Ha ha 1
  • Użytkownik

To prawda dawałem sobie slapy Ale dlatego że nie mogłem wyjść z klatki terrarium na mapie jail_piramid A kolega z ct Xnaz był po drugiej stronie mapy i nie mógł mi ich otworzyć A ja pomyślałem że mogę użyć tych slapów i tak one nic nie pomogły bo nie wystarczyło bo nie mogę używać spadochronu w tym samym czasie.

EDIT1:

Znam swoje zadania. Tylko nakliknąć można cokolwiek zrobić na tej mapie (nie działa nic na strzał). Laga dostałem i nie udało mi się na czas użyć spadochronu.

Diament mnie wtedy miałem zw więc @ KushMan na miej wonty A nie do mnie z tym meczem

@ Bartek  Niechce żebyście mnie wywalili zależy mi na tym strazniku 

@ Jacobek były zamknięte już od początku rundy 

Ja tam nie dałem się zamknąć bardziej bym powiedział że wyleciałem i doskoczyć nie mogłen

EDIT2:

@ plastuś byłem wtedy w ct

EDIT3:

@ Jacobek Ile razy mam mówić byłem wtedy w ct

• Użytkownik∙
50 minut temu, WalSie napisał:

To prawda dawałem sobie slapy Ale dlatego że nie mogłem wyjść z klatki terrarium na mapie jail_piramid A kolega z ct Xnaz był po drugiej stronie mapy i nie mógł mi ich otworzyć A ja pomyślałem że mogę użyć tych slapów i tak one nic nie pomogły bo nie wystarczyło bo nie mogę używać spadochronu w tym samym czasie. 

to chyba nie znasz swoich zadan/ jak i nie wiesz co mozesz, a czego ci nie wolno. . masz bron od tego by strzelic i otworzyc :) np.

a skoro cie ktos zamyka w klatce, to chyba sie nie nadajesz by Grac w ct 

• Użytkownik

podpisuje się pod skargą byłem w tym czasie na serwerze i widzialem sytuacje. Do tego na mapie po jail pyramit gralismy w pilke 1 na 1 i gralismy do dwuch bramek no i strzelilem bramke na 1 : 0 cofnolem sie z jego polowy na swoja i odebralem pilke i strzelilem na 2:0 to admin mi na to powiedział że 1:0 jest  bo nie widział jak kurwa mozna skakać sobie bo glowie drugiego klawisza i nie widziec co się dzieje na boisku skoro jest sie adminem i prowadzącym i zyje dwuch ostatnich więzniów

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Powiem Ci tak, zamiast tych "ŚWIADKÓW" którzy są ch**a warci i często podstawieni żeby pozbyć się Dzika, zapodaj demko z serwera i tyle, napisz w którym momencie to się działo i administracja wszystko sprawdzi. Bo tak to jest skarga w ciemno. 

• Użytkownik∙

Pytanie kto go tam zamknal w klatce  na zabawie...
Mój błąd myslalem ze był w ct, @ ProBroDziku  jest to naduzywanie uprawnien.

• Użytkownik∙
44 minuty temu, Jacobek napisał:

Pytanie kto go tam zamknal w klatce  na zabawie...

nie wnikam. fajkt jest faktem. skoro sie dał zamknąć. to juz jego problem

• Użytkownik

skoro byl w tt to kill w konsoli a nie slapy xd

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]