Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

WalSie

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick: [EBE]WalSie.!
Nick oskarżonego:ProBroDziku
IP/SID oskarżonego: caly valve ze statusu. 264 VALVE_0:4:1903922510   8 09:26   67    0
Data i czas zdarzenia:  01.04.2021 godzina 13:30 cos takiego
Powód skargi: Używanie slapa na zabawach.
Opis sytuacji: Było 2 ct, z tego Dziku Dawal sobie slapy. by gdzies wskoczyc. (zabawa kaczki)
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Świadkowie. SS nie pokazuje czego robi. jedynie w konsoli jest SLAP. 

• Ha ha 1
  • Użytkownik

To prawda dawałem sobie slapy Ale dlatego że nie mogłem wyjść z klatki terrarium na mapie jail_piramid A kolega z ct Xnaz był po drugiej stronie mapy i nie mógł mi ich otworzyć A ja pomyślałem że mogę użyć tych slapów i tak one nic nie pomogły bo nie wystarczyło bo nie mogę używać spadochronu w tym samym czasie.

EDIT1:

Znam swoje zadania. Tylko nakliknąć można cokolwiek zrobić na tej mapie (nie działa nic na strzał). Laga dostałem i nie udało mi się na czas użyć spadochronu.

Diament mnie wtedy miałem zw więc @ KushMan na miej wonty A nie do mnie z tym meczem

@ Bartek  Niechce żebyście mnie wywalili zależy mi na tym strazniku 

@ Jacobek były zamknięte już od początku rundy 

Ja tam nie dałem się zamknąć bardziej bym powiedział że wyleciałem i doskoczyć nie mogłen

EDIT2:

@ plastuś byłem wtedy w ct

EDIT3:

@ Jacobek Ile razy mam mówić byłem wtedy w ct

• Użytkownik∙
50 minut temu, WalSie napisał:

To prawda dawałem sobie slapy Ale dlatego że nie mogłem wyjść z klatki terrarium na mapie jail_piramid A kolega z ct Xnaz był po drugiej stronie mapy i nie mógł mi ich otworzyć A ja pomyślałem że mogę użyć tych slapów i tak one nic nie pomogły bo nie wystarczyło bo nie mogę używać spadochronu w tym samym czasie. 

to chyba nie znasz swoich zadan/ jak i nie wiesz co mozesz, a czego ci nie wolno. . masz bron od tego by strzelic i otworzyc :) np.

a skoro cie ktos zamyka w klatce, to chyba sie nie nadajesz by Grac w ct 

• Użytkownik

podpisuje się pod skargą byłem w tym czasie na serwerze i widzialem sytuacje. Do tego na mapie po jail pyramit gralismy w pilke 1 na 1 i gralismy do dwuch bramek no i strzelilem bramke na 1 : 0 cofnolem sie z jego polowy na swoja i odebralem pilke i strzelilem na 2:0 to admin mi na to powiedział że 1:0 jest  bo nie widział jak kurwa mozna skakać sobie bo glowie drugiego klawisza i nie widziec co się dzieje na boisku skoro jest sie adminem i prowadzącym i zyje dwuch ostatnich więzniów

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Powiem Ci tak, zamiast tych "ŚWIADKÓW" którzy są ch**a warci i często podstawieni żeby pozbyć się Dzika, zapodaj demko z serwera i tyle, napisz w którym momencie to się działo i administracja wszystko sprawdzi. Bo tak to jest skarga w ciemno. 

• Użytkownik∙

Pytanie kto go tam zamknal w klatce  na zabawie...
Mój błąd myslalem ze był w ct, @ ProBroDziku  jest to naduzywanie uprawnien.

• Użytkownik∙
44 minuty temu, Jacobek napisał:

Pytanie kto go tam zamknal w klatce  na zabawie...

nie wnikam. fajkt jest faktem. skoro sie dał zamknąć. to juz jego problem

• Użytkownik

skoro byl w tt to kill w konsoli a nie slapy xd

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]