Użytkownik∙ WalSie Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Twój nick: [EBE]WalSie.! Nick oskarżonego:ProBroDziku IP/SID oskarżonego: caly valve ze statusu. 264 VALVE_0:4:1903922510 8 09:26 67 0 Data i czas zdarzenia: 01.04.2021 godzina 13:30 cos takiego Powód skargi: Używanie slapa na zabawach. Opis sytuacji: Było 2 ct, z tego Dziku Dawal sobie slapy. by gdzies wskoczyc. (zabawa kaczki) Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Świadkowie. SS nie pokazuje czego robi. jedynie w konsoli jest SLAP. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 To prawda dawałem sobie slapy Ale dlatego że nie mogłem wyjść z klatki terrarium na mapie jail_piramid A kolega z ct Xnaz był po drugiej stronie mapy i nie mógł mi ich otworzyć A ja pomyślałem że mogę użyć tych slapów i tak one nic nie pomogły bo nie wystarczyło bo nie mogę używać spadochronu w tym samym czasie. EDIT1: Znam swoje zadania. Tylko nakliknąć można cokolwiek zrobić na tej mapie (nie działa nic na strzał). Laga dostałem i nie udało mi się na czas użyć spadochronu. Diament mnie wtedy miałem zw więc @ KushMan na miej wonty A nie do mnie z tym meczem @ Bartek Niechce żebyście mnie wywalili zależy mi na tym strazniku @ Jacobek były zamknięte już od początku rundy Ja tam nie dałem się zamknąć bardziej bym powiedział że wyleciałem i doskoczyć nie mogłen EDIT2: @ plastuś byłem wtedy w ct EDIT3: @ Jacobek Ile razy mam mówić byłem wtedy w ct Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ WalSie Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 50 minut temu, WalSie napisał: To prawda dawałem sobie slapy Ale dlatego że nie mogłem wyjść z klatki terrarium na mapie jail_piramid A kolega z ct Xnaz był po drugiej stronie mapy i nie mógł mi ich otworzyć A ja pomyślałem że mogę użyć tych slapów i tak one nic nie pomogły bo nie wystarczyło bo nie mogę używać spadochronu w tym samym czasie. to chyba nie znasz swoich zadan/ jak i nie wiesz co mozesz, a czego ci nie wolno. . masz bron od tego by strzelic i otworzyc np. a skoro cie ktos zamyka w klatce, to chyba sie nie nadajesz by Grac w ct Odnośnik do komentarza
Użytkownik diament Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 podpisuje się pod skargą byłem w tym czasie na serwerze i widzialem sytuacje. Do tego na mapie po jail pyramit gralismy w pilke 1 na 1 i gralismy do dwuch bramek no i strzelilem bramke na 1 : 0 cofnolem sie z jego polowy na swoja i odebralem pilke i strzelilem na 2:0 to admin mi na to powiedział że 1:0 jest bo nie widział jak kurwa mozna skakać sobie bo glowie drugiego klawisza i nie widziec co się dzieje na boisku skoro jest sie adminem i prowadzącym i zyje dwuch ostatnich więzniów 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bartek Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Powiem Ci tak, zamiast tych "ŚWIADKÓW" którzy są ch**a warci i często podstawieni żeby pozbyć się Dzika, zapodaj demko z serwera i tyle, napisz w którym momencie to się działo i administracja wszystko sprawdzi. Bo tak to jest skarga w ciemno. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 3213213123112321 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Pytanie kto go tam zamknal w klatce na zabawie... Mój błąd myslalem ze był w ct, @ ProBroDziku jest to naduzywanie uprawnien. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ WalSie Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 44 minuty temu, Jacobek napisał: Pytanie kto go tam zamknal w klatce na zabawie... nie wnikam. fajkt jest faktem. skoro sie dał zamknąć. to juz jego problem Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 skoro byl w tt to kill w konsoli a nie slapy xd naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi