Użytkownik *NIKO* Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Gram u was w cs 1.6 na serwerze cod 201 i odkąd zagrałem pierwszą mapke na tym właśnie trybie zaczeło mi crashowac csa po kilku minutach gry wlasnie na tym serwerze. Nie wiem moze ktos sie spotkal z czyms takim i chialby pomoc bo szkoda stracic tak fajny serwer a uciazliwe jest wchodzenie co 2 rundu do csa p.s przeniescie to do odpowiedniego dzialu dzieki Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kacorvixon_ Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 byl jakis powod crasha? Odnośnik do komentarza
Użytkownik *NIKO* Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 nie wyrzuca gre nic nie pojawia sie na ekranie i musze na nowo do csa wchodzic, nie wiem o co chodzi ale tylko na tym serwie tak mam a szkoda go stracic bo fajny a ta sytuacja zniecheca mnie do gry Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kacorvixon_ Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 59 minut temu, *NIKO* napisał: nie wyrzuca gre nic nie pojawia sie na ekranie i musze na nowo do csa wchodzic, nie wiem o co chodzi ale tylko na tym serwie tak mam a szkoda go stracic bo fajny a ta sytuacja zniecheca mnie do gry reinstall cs'a moze pomoze Odnośnik do komentarza
Użytkownik *NIKO* Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 16 godzin temu, kacorvixon_ napisał: reinstall cs'a moze pomoze niestety nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kacorvixon_ Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 1 minutę temu, *NIKO* napisał: niestety nie a prbowales? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kacorvixon_ Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) 14 minut temu, *NIKO* napisał: niestety nie a i czy masz cs'a na steamie jezeli tak sprawdz spojnosc plikow gry, i wejdz lokalizacje cs'a > cstrike_downloads i usun folder models a jezeli masz nonsteama to idk @ *NIKO* i zobacz jeszcze czy to tylko na 1 mapie crashuje ci cs'a moze jakos zle sie pobrala, najlepiej usun wszystkie mapy oprocz tych podstawowych Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez kacorvixon_ Odnośnik do komentarza
Użytkownik *NIKO* Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 2 godziny temu, kacorvixon_ napisał: a i czy masz cs'a na steamie jezeli tak sprawdz spojnosc plikow gry, i wejdz lokalizacje cs'a > cstrike_downloads i usun folder models a jezeli masz nonsteama to idk @ *NIKO* i zobacz jeszcze czy to tylko na 1 mapie crashuje ci cs'a moze jakos zle sie pobrala, najlepiej usun wszystkie mapy oprocz tych podstawowych usune wszystkie pliki csa wlacznie z csem i pobiore na nowo zobacze bo sam reinstal nie dziala Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi