Użytkownik Shekuu Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) Twój nick: Shekuu Nick oskarżonego: BdG.exe IP/SID oskarżonego: STEAM_0:1:104034563 Data i czas zdarzenia: 03.04.2021 - 12:33:03 Powód skargi: Jednostronny ban (faworyzacja) Opis sytuacji: Zatem gracz o nicku Haj[t]oS zaczął mi ubliżać ponieważ klasa "Elektryk" na której mam 60 lvl bije za dużo dmg wraz z perkiem "Podręcznik kujona". Kiedy starałem się wytłumaczyć mu ,że mam full punkty w inteligencje i że mam wrażenie ,że klasa lekko sie buguje ponieważ potrafię podobno zadać 190dmg gracz zaczął na mnie naskakiwać, że buguję klasę , że jestem "Pojebany" itp. Gdy powiedziałem ,że ja nie buguje tylko skoro podobno bije po 190 dmg z piorunka to znaczy że klasa jest zbugowana zaczął obracać to w stronę ,że ja robię wszystko by to zbugować i nadużywać mechaniki. Poniosły mnie nerwy jak i jego zaczęliśmy się nawzajem obrażać za co dostałem bana jednak administrator Dzień dobry kocham cię napisał na y@ ,że jeszcze jedno słowo i obaj polecimy. Po czym z 15 sekund później dostałem bana od administratora Bdg.exe za obrażę a gracz Haj[t]oS już nie. Tak że takie pytanko do bdg i innych gdzie tu jest sprawiedliwość. Skoro jeden admin daje tzw OSTATNIĄ SZANSE to dla czego drugi admin daje bana i faworyzuje innego gracza nie dając mu jak po pierwsze on zaczął ten cyrk jak i on sprowokował i również on obrażał. Dowody (SSy/Demko/): Demko nic nie da ponieważ nie nagrywa dźwięku jak na większości serwerów jednak w ramach jakiego kolwiek dowodu mam świadków gorol, Groszek jak i do listy banów na serwerze gdzie widnieje tylko mój ban a drugiej osoby już nie http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez Shekuu 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik komandor Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) tak jest,hajtos tez powienie bana dostac,ale zaczął do bdg gadać żeby se jaj nie robil i nie dawal bana,i nie dostał jakos trzeba traktowac ludzi po równo,to juz cza bylo dac po 5 min ale obu bana bez dyskusji Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez komandor Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kacorvixon_ Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 10 minut temu, Shekuu napisał: Twój nick: Shekuu Nick oskarżonego: BdG.exe IP/SID oskarżonego: STEAM_0:1:104034563 Data i czas zdarzenia: 03.04.2021 - 12:33:03 Powód skargi: Jednostronny ban (faworyzacja) Opis sytuacji: Zatem gracz o nicku Haj[t]oS zaczął mi ubliżać ponieważ klasa "Elektryk" na której mam 60 lvl bije za dużo dmg wraz z perkiem "Podręcznik kujona". Kiedy starałem się wytłumaczyć mu ,że mam full punkty w inteligencje i że mam wrażenie ,że klasa lekko sie buguje ponieważ potrafię podobno zadać 190dmg gracz zaczął na mnie naskakiwać, że buguję klasę , że jestem "Pojebany" itp. Gdy powiedziałem ,że ja nie buguje tylko skoro podobno bije po 190 dmg z piorunka to znaczy że klasa jest zbugowana zaczął obracać to w stronę ,że ja robię wszystko by to zbugować i nadużywać mechaniki. Poniosły mnie nerwy jak i jego zaczęliśmy się nawzajem obrażać za co dostałem bana jednak administrator Dzień dobry kocham cię napisał na y@ ,że jeszcze jedno słowo i obaj polecimy. Po czym z 15 sekund później dostałem bana od administratora Bdg.exe za obrażę a gracz Haj[t]oS już nie. Tak że takie pytanko do bdg i innych gdzie tu jest sprawiedliwość. Skoro jeden admin daje tzw OSTATNIĄ SZANSE to dla czego drugi admin daje bana i faworyzuje innego gracza nie dając mu jak po pierwsze on zaczął ten cyrk jak i on sprowokował i również on obrażał. Dowody (SSy/Demko/): Demko nic nie da ponieważ nie nagrywa dźwięku jak na większości serwerów jednak w ramach jakiego kolwiek dowodu mam świadków gorol, Groszek jak i do listy banów na serwerze gdzie widnieje tylko mój ban a drugiej osoby już nie http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php na tym cs slychac http://plsetti.pl/check/cs1.6.php?id=12 a i musicie miec off steama gdy odpalacie tego cs'a 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GroszQ Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 No nie ładna sytuacja , obaj po sobie pojechali za ostro i co jak co ale obaj powinni dostac bana :) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BdG.exe Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Ja tylko słyszałem jak ty ubliżyłeś Hajosowi dlatego wyrwałes bana. Ale fakt mogłem dać bana również Hajtosowi bo gdyby nie jego prowokacja to nie musiałbyś go wyzywać... Przyznaje się do błędu temat do zamknięcia 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi