Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dusia Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Pytanka do naszych strefowiczów na temat Wielkanocy! zapraszam do poczytania Co najbardziej lubisz w Świętach Wielkanocnych? @ GENERAL ALADEEN To Wielkanoc jest to święto najważniejsze dla kościoła katolickiego, zmartwychwstanie Jezusa Chrystusa. Dla mnie święta to przede wszystkim ciepła rodzinna atmosfera, bez jakichkolwiek kłótni, sprzeczek, to czas, który można poświęcić bliskim. Uwielbiam w świętach wspólne porządki, przygotowania, chęć pomocy. Najważniejsze jest śniadanie Wielkanocne, msza święta. To przede wszystkim czas na zbliżenie i pojednanie się z Bogiem. Ale ogólnie lubie, wielką Sobotę i święcenie pokarmów. A w Niedzielę Wielkanocną to najbardziej lubię wspólne rodzinne śniadanie i później wspólny rodzinny obiad. A w poniedziałek wiadomo co. @ niktważny Najbardziej w Świętach Wielkanocnych lubię śniadanie Wielkanocne. @ Dumbik Święta jak każde inne, jedyne co w nich lubię to to, że zjada się święconkę haha. @ KushMan W Świętach Wielkanocnych najbardziej co lubie to czas spędzony z rodziną, to czas, który można poświęcić bliskim a także miłą wesołą atmosfere a co najważniejsze jedzooonko. @ Tajemnica Święta wielkanocne uwielbiam ze względu na różnobarwny czas- przypadają na moment kiedy wszystko budzi się do życia, zakwita, jest cudownie i słonecznie. @ Virtual Miłą atmosferę między ludźmi która panuje w trakcie spotkań podczas świąt. @ Krejzol Spędzanie czasu z rodziną. @ marcinek;^^ o najbardziej lubię? Chyba nie ma czegoś co lubię najbardziej @ Olo`cLaR'2k21 Klimat, no i oczywiście niedzielne śniadanko w gronie moich bliskich. @ Andrzej. Najbardziej lubię, a raczej uwielbiam ŻAREŁKO Lubisz robić pisanki? Będziesz na te Święta je robił? @ niktważny Tak, bardzo lubię robić pisanki. Tak, już są zrobione. @ Dumbik Kiedyś bardzo, z wiekiem mi przeszło i nie, nie zamierzam. @ KushMan Nieee na moje nerwy ale zawsze swoje 3 muszę zrobić. @ Tajemnica Od małego robię rożnego typu pisanki, zdobione farbkami, mazakami lub innymi sposobami ? @ Virtual Cóż jeszcze 4-5 lat temu cieszyłem się gdy mogłem zrobić parę pisanek, natomiast na dzień dzisiejszy wydaje mi się że jestem na to za stary ?. @ Krejzol Tak, lecz w tym roku nie mam na to czasu. @ marcinek;^^ Nie, że nie lubię, ale nie będę robił w tym roku. @ Olo`cLaR'2k21 Nie lubię ich robić Nie, nie będę ich robił . @ Andrzej. Nie jest to moja mocna strona, raczej siostra się tym zajmuje Jak zamierzasz spędzisz tegoroczny lany poniedziałek? @ niktważny Tegoroczny lany poniedziałek zamierzam spędzić w domu, jak sama nazwa mówi lejąc się wodą . @ Dumbik Od kilku lat go nie obchodzę, perspektywa mokrych ubrań i przeziębienia nie bardzo mnie przekonuje @ KushMan ''Lany poniedziałek jedyny jaki lubię to Nie wiadro z wodą, a wiadro i wódę'' W domu przed komputerem. @ Tajemnica z racji, że we wtorek idę do pracy to nie poszaleje- netflix i winiacz ? @ Virtual Wszystko zależne od pogody. Być może wycieczka rowerowa lub spacer z najbliższymi ?. @ Krejzol Ten lany poniedziałek, jak każdy inny, to na zlaniu każdego po kolei i przy okazji Ciebie i Trivora @ marcinek;^^ Hmm.. w domu, przy komputerze @ Olo`cLaR'2k21 Za stary jestem, aby lać się wodą haha dlatego spędzę go w domu. @ Andrzej. Zalewając się różnorodnymi trunkami Jakie jest Twoje ulubione danie Wielkanocne? @ niktważny Moje ulubione danie Wielkanocne to Żurek, ewentualnie ze słodkich rzeczy to babka Wielkanocna lub baranek z cukru. @ Dumbik Nie posiadam takiego. @ KushMan Żurek !!! i oczywiście baranek wielkanocny z ciasta ale to już słodkości. @ Tajemnica jeśli chodzi o dania na Wielkanoc to nie mam jakiegoś ulubieńca. Hmm może (pewnie nie zaskoczę) jajka faszerowane @ Virtual Oj zdecydowanie babka wielkanocna. @ Krejzol Żurek. @ marcinek;^^ Podobnie jak w pierwszym, nie mam czegoś ulubionego, jem to co jest @ Olo`cLaR'2k21 Sałatki na bazie jajka i szynki. @ Andrzej. WSZYSTKO. Dziękuje Wszystkim za odpowiedzi 2 10 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Good job 1 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Kozacko wyszło plusik za dobrą robote. 1 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Kozak 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 3 Kwietnia 2021 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Miło się czyta zdanie każdego z nas, leci plusik 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 3 Kwietnia 2021 420 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 A ja? 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Misiaczek Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Spoko odpowiedzi od wszystkich , szanuje 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HazuT Opublikowano 24 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Sztossss ! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 28 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi