Użytkownik MsM Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Twój nick: Julcia Nick oskarżonego: smoking.girl Powód skargi: Niesłuszny ban Opis sytuacji: Gram sobie na serwerze i powiedziałem "Smoking Boy" po czym dostałem bana za prowokacię na 2 h Data i godzina zdarzenia: 04-03-21 21:50 Miejsce zdarzenia: Serwer CS GO Surf+RPG Dowody: Wszystko opisałem w OPIS SYTUŁACJI Coś od siebie: Za takie coś powinien być mut a nie bana Pozdrawiam Link do SourceBans: http://sourcebans.strefaskilla.xaa.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:424674158&advType=steamid&Submit Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 @ Mayaaa #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Mayaaa Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Witam Według mnie dostałeś słusznego bana. Oglądając demko od 16:30 zostaje sama w teamie, po moim zginięciu mówisz "o smoking boy", nie zwróciłam na to większej uwagi, aż do momentu rozpoczęcia się następnej rundy kiedy powtarzasz to samo dwukrotnie. Teraz minuta 17:40. Po zabiciu ciebie mówisz po raz kolejny to samo. Około 19:00 zauważasz mnie i spadasz do jaila za mną mówiąc "o to smoking boy". I wtedy otrzymałeś bana za prowokacje. Gdyby te słowa nie były kierowane do mnie z premedytacją i nie mówiłbyś ich tak często-nie byłoby takiej sytuacji. Link do demka: https://e96.gotv.pro/srv65465/auto0-20210403-212643-910485895-surf_mirage_2018_StrefaSkilla-_StrefaSkilla.pl_FULL_RES_2.04_____Surf_RPG_______Szybki_Exp__Unikat___ws__knife__gloves__1shot1kill.pl.dem.zip 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MsM Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Czemu np nie dałaś żadnego ostrzeżenie tylko odrazu ban ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Witam, Wszystkie minuty sprawdzone. @ Julcia32 nie wiem jak ty lubisz czy porównywanie ciebie do laski sprawia ci przyjemność czy coś, lecz niektórzy odbierają to jako prowokacje. Wiesz że jest to dziewczyna, a ty i tak kierujesz do niej zwroty męskie. Odbierając to można brać pod: prowokacje dyskryminacje itp Skargę odrzucam i jeszcze raz taka sytuacja będzie to konsekwencje będziesz większe ponosił. Tak jak pisałeś w podaniu miałeś się poprawić, a znów odwalasz 1 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi