Użytkownik TegoTypu123 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 (edytowane) Twój nick:ProMeTeuSz Nick oskarżonego:Pioter IP/SID oskarżonego: Data i czas zdarzenia: 5.04.2021 około godziny 10 Powód skargi:Zabija robi fk nie zna regulaminu Opis sytuacji: Gram dziś na serwie jest ds chłop nic nie zajął zabija osoby jak popadnie gdy powiedzialem mu ze nic nie zająl i ma fk ja go zabilem.na fd a on zabil mnie na prowadzeniu i dal zabwe daj zabawy po buncir i w ogóle nie ogarnia ct i zasad i Jeszcze prowadzący innego dnia dal polecenia ze idzemy do klatki terarium a pioter jako więzień zabił.nas przyciskiem pozdrawiam i nie otwiera cel na zabawach i faworyzuje . Dowody (SSy/Demko/Świadkowie Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez TegoTypu123 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik UpishDzonny Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Gracz zostanie zbanowany na CT, aczkolwiek dopiero, jak wejdzie na serwer i jakiś strażnik zbanuje go ręcznie, bo nie podałeś ip ani sid. więc nie mogę tego zrobić sam Odnośnik do komentarza
Użytkownik UpishDzonny Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi