Użytkowniczka Olgens Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Twój nick: Olgens Nick oskarżonego: 123321123321 IP/SID oskarżonego: STEAM_0:1:567161279 Data i czas zdarzenia: Sytuacja ma miejsce codziennie w godzinach wieczornych gdy nie ma na serwerze admina Powód skargi: Mass fk, faworyzacja, obrażanie, ustawił sobie moje zdjęcie na sprayu (psychol wystalkował mojego instaXD) bez mojej zgody, spamowanie na u@, notoryczne pchanie się do CT i utrudnianie gry graczom +ddosowanie serwera (jesteś chłopie na tyle głupi, że sam się wjebałeś brawo) Opis sytuacji: wyżej wymienione Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2104060101-jb_anka-1617663660-1617665520.zip Świadkowie: Dell, Kushman, Goodman, Latajacy Holender, V9, Nikusia, fluxx, Krejzol i wielu innych graczy. 2 3 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik itsV9 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 2021-04-06 14-59-09_Trim (2).mp4 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Nic dodać nic ująć pemik zasłuzony. Byłem świadkiem jak obrażał i korzystał z owego sprayu z twoim zdjęciem. 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Manto_Vip Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 To że gość zabija to Nic . Sprawa jest Dość Ważna ! Mianowicie ! Stalkowanie udostępnianie Wizerunku Osób trzecich . Znieważenie Osoby . Dam ci coś dziecko do poczytania ! Bo nie tylko Młodzi ludzie są na Forum ale i 35+ § 1. Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia, poniżenia lub udręczenia lub istotnie narusza jej prywatność,podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. § 2. Tej samej karze podlega, kto, podszywając się pod inną osobę, wykorzystuje jej wizerunek, inne jej dane osobowe lub inne dane, za pomocą których jest ona publicznie identyfikowana, w celu wyrządzenia jej szkody majątkowej lub osobistej. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. Bym ci Skur***ynu kark skręcił na ulicy za takie coś . Nie Pozdrawiam ! @ Dusia @ Trivor 3 7 2 1 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 2 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi