Użytkownik Superfk Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) 1. Nick: superfk 2. Wiek:18 4. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/Superfk/54.38.135.53:27015/ 5. Twoja znajomość zadań strażnika: duża ponieważ znam dużo amx 6. Doświadczenie:średnie 7. Mikrofon (Obowiązkowy): tak 8. Składka (Tak/Nie):11zł Dobra opinia Rozpoznawalność na serwerze oraz wśród administracji Wiek minimum 15 lat (z wyjątkami) Przegranych 15 godzin na serwerze Składka 11 zł SMS (7,50zł przelew) Sprawny mikrofon Aktywność na forum NAZWA TEMATU MUSI WYGLĄDAĆ NASTĘPUJĄCO 'Nick - Strażnik' w innym przypadku podanie z miejsca zostaje odrzucone. Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez Superfk Poprawa 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka TurboDelfin Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Podsyłam GT gracza https://www.gametracker.com/player/Superfk/54.38.135.53:27015/ Jestem za daniem szansy +GT +Ogarnięty, CT nawet git prowadzi +Wiek +/- Podanie, ale nie każdy chcę pisać o sobie +/- steam, bo nie wiem czy ADM bierze się pod względem steam i składki 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 11 godzin temu, Superfk napisał: Składka (Obowiązkowa - 11zl sms/msc): 2 miesiące free Jakie 2 msc za free? To już dawno jest nie aktualne i trzeba normalnie składkę już płacić OBOWIĄZKOWO I czemu parę podpunktów że wzoru sobie usunąłeś? I pisze się szczególnie* na pewno te 18 lat jest? Idk, ja już za to samo nie ogarnianie SKOPIOWANIA poprawnie podania jestem na nie i jeszcze jakieś specjalne usuwanie podpunktów.. // Edit Jednak po prostu zły wzór skopiował ??♀️ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Dusia napisał: Jakie 2 msc za free? To już dawno jest nie aktualne i trzeba normalnie składkę już płacić OBOWIĄZKOWO I czemu parę podpunktów że wzoru sobie usunąłeś? I pisze się szczególnie* na pewno te 18 lat jest? Idk, ja już za to samo nie ogarnianie SKOPIOWANIA poprawnie podania jestem na nie i jeszcze jakieś specjalne usuwanie podpunktów.. // Edit Jednak po prostu zły wzór skopiował ??♀️ on ma glos na kogos kto wazy 200kg 3 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SkRpT_Chinol Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Z twojego podania można dowiedzieć się tyle co jakbyś go nie pisał w ogóle. Doświadczenie? Znajomość zadań? Nic to nie mówi. Dodatkowo albo jest to twoje pierwsze podanie albo pisałeś je ,,na kolanie". Nie masz csa na steam a przynajmniej nie grasz na nim. Dodatkowo sam nie wiesz chyba co piszesz. Ortografia i interpunkcja... No chyba, że nas z wiekiem oszukałeś i jesteś rocznikiem odpowiadającym z drugą wojną światową, wtedy można wybaczyć Twoje braki. Prowadzisz mało kreatywnie, mogę śmiało stwierdzić, że na tym trybie grasz ledwo od roku. Jest mi smutno to pisać ale nie mam więcej do czego się przypier*olić 12 godzin temu, Superfk napisał: Mikrofon (Obowiązkowy): tak z mutacją W sklepie mutacje sprzedają czy gratis do mikrofonu? @ ProBroDziku weź namiary od niego. żartuje ch*je 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 - Doś, nic się nie dowiedziałem. -amx, jak maja ci dac straznika jak nie wiesz jakie masz amx (Duze) xDDDDDDDDDDDDD -podanie, pisane na kolanie. Tu z chinolem się zgodzę nic się nie dowiesz z podania. 1 1 blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZjemCiBabke Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 jestem na nie - gt - amx + wiek + sprawny mikrofon - podanie pisane na szybko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 3 godziny temu, SkRpT_Chinol napisał: 15 godzin temu, Superfk napisał: Mikrofon (Obowiązkowy): tak z mutacją W sklepie mutacje sprzedają czy gratis do mikrofonu? @ ProBroDziku weź namiary od niego. Ja bym z chęcią kupił Na danie jakieś szansy dlaczego: + Mikro z mutacją + Mega kulturka + GT + Dobra opinia na serwie u graczy i administracji + Często w ct i jakoś ogarnia czasami +/- nie wiem co powiedzieć o amxx i doświadczeniu bo się zbytnio na ten temat nie rozpisałeś +/- średnia znajomość regulaminu spytałbym go z niego +/- Składka nie wiadomo czy tak czy nie + Wiek (o ile jest prawdziwy) - niska aktywność na forum ale do nadrobienia + Dosyć często na serwerze aktywny 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 3213213123112321 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 + aktywny na serwerze +sprawne mikro, mutacja + regulamin + - amx + - skladka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 spróbuj za tydzień Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi