Użytkownik Zapiekanka Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Nick: Zapiekanka Imię: Hubert Wiek: 27 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 5 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/server_info/54.38.58.82:27015/ Steam ID: STEAM_0:0:2885873 Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie? W nocy często nikogo nie ma, głównie chodzi mi żeby pomóc pogonić ludzi którzy naprawdę czasami utrudniają grę. Kontakt: Steam , TS3 Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 3 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 150fps. Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Wariacie to nie ten dział składasz na #2 a grasz na #1. Niech to ktoś przeniesie do Podań na DD2 #1. A i się wypowiem bo podanie dotyczy #1. Jestem za daniem szansy ponieważ gra w godzinach w których nikogo nie ma z tego co widzę a to wielki plus. Każdy go z serwera kojarzy wprowadza dobrą atmosferę. Jak najbardziej można dać szasnę okres próbny nikomu nie zaszkodził jak dotąd , a wręcz przeciwnie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Link do GT podany jets na #1 wiwc przenoszę 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GoOdMaN Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zdecydowanie na TAK +GT +Lubiany +Składka +Ogarnięty No i bardzo wielki plus gra w nocy ++ 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ StaraGwardia Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Na tak! składka+ dobra komunikacja z graczami+ opanowany+ wiek+ 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka ojesu. Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Również jestem na tak. Często widuje go na serwerze, a nie zawsze jakiś admin jest, więc na pewno się przyda kolejna osoba do pilnowania. Tym bardziej, że grywa w godzinach nocnych. Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 9 Kwietnia 2021 420 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Na TAK + Aktywny +Ogarnięty + Brak adm w godzinach nocnych. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ WIADRO. Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Pewnie że tak, często go widuje a pomoc się przyda. amx do nauki - +Wiek +Składka + GT + Dobry kontakt z graczami. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Przyjęty. Napisz Steam . Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Jestem na Nie Ciągle pijany, i teraz pisząc do Ciebie nic nie ogarniasz nawet. Sorry ale nie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi