Użytkownik Jotgie Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Witam i o zdrowie pytam :). Coś o mnie? Mam 21lat grywam teraz w 1.6 w którą nie grałem 3lata (głównie jailbreak mnie interesuje). Łącznie na jailu mam spędzone jakoś +/- 10000 godzin , byłem adminem na 10/15 serwerach większość tych sieci już nie istnieje. Myślę że spędzę z wami chwilkę bo csgo mi się już znudził i wracam do starej dobrej 1.6. Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 9 Kwietnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Witamy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Hejka:P 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Siemanko 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik ElChapoGuzman Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Hejo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 siemka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Hejka naklejka ! zapraszam dd2#2 ❤️ 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GoOdMaN Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Siemaa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi