Użytkownik Bill Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Czy jest możliwość wzmocnienia trochę sapera? Na serwerze nie ma dużo ludzi co gra saperem ja mam największy lev 30 ale co jak co nie da się nim zabijać tym augiem. Pisałem młynkiem to jacyś gracze pisali ze auga dać będzie lepiej się grało. Chciałbym dać propozycje wzmocnienia klasy saper: 1.Dodać mu p90 i chociaż 10 int = 1 dmg 2.Dodać mu do auga eliminator rozrzutu 3.Dodać mu 1/12 na zabicie z auga Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kawaki Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Jak dla mnie to saperem grają tylko osoby, które nie potrafią zabijać inaczej niż minami, dlatego dawanie saperowi innej broni czy 1/ileś tam na zabicie z tej broni jest bez sensu. Nie pozdrawiam ludzi grających saperem, Kawaki 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GustaWSpartA Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Jak to mawia klasyk "saper i zabijanie bronią XD". I tak ma auga zamiast dziadowskiego p90, to i tak źle, propozycja -2/10. Również nie pozdrawiam ludzi grających saperem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi