Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga od władcy.

r...i...p

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick: Refleks chudego byqa 
Nick oskarżonego: `Cropek.
IP/SID oskarżonego:6 "`Cropek." 9 VALVE_0:4:1411449294   7 19:35   47    0
Data i czas zdarzenia: Przed chwilą.
Powód skargi:  Gracz nie dostał żadnego UB na ct, gra sam, robi błędy, bany na ct ma na innych nickach.
Opis sytuacji: Gracz prowadzi nie umiejętnie, do tego ma bana na ct na innych nickach, każde jego odwołanie od bana na ct zostało odrzucone.
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie) :  http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2104102018-jail_facebook-1618078680-1618080480.zip .
@ Jotgie   @ Kamsi
Zresztą gracz na swoim profilu na forum ma wszystkie odrzucone prośby o ub. ---->  [email protected] - StrefaSkilla.pl - Bo skill jest w nas! - Sieć Serwerów Counter-Strike

Edit 1.

Jotgie, gracz miał 3 permy na ct, a że da się zmienic nick ban znika,a zostaje na tamtym a ty bez bana na ct se grasz. Rozumiem jakby miał drugą szanse a nie na ab ;()

• Lubię to! 1

blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34.

• Użytkownik

No zgadza się co ja tu będę mówił, jak znajdę demko z rana to wrzucę jak robi massowe fk No ale myślę że to nie będzie potrzebne. Gracz nieumiejętnie wchodzi do ct i jak na 1 rundę nie zrobi freekilla to jest święto...Straszenie, prośby, groźby nic nie dają... 

Nie chcę w żadnym razie kogoś urazić czy coś ale osoby bez mutacji i z piszczącym głosem powinny być z mostu banowane na CT po a po założeniu multikonta perm...

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Gracz zbanowany na ct, ostatnio dostałem dużo skarg na Cobre, fakt odowływał się zawsze i nigdy nie dostał ub na ct>
zamek @ `Costry. @ Dusia

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]