Użytkownik ZjemCiBabke Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Propozycja jest taka żeby przywrócić starą paczkę + dodać gangi, misje, szlugi, skiny za szlugi oraz pety za szlugi. A i jak się skoczy to jest spowolnienie po skoku spoko było by jakby te spowolnienie było usunięte 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 NOOOOO, stara paczka była lepsza, więcej graczy grało jak widać po gt. Jestem za tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Nie no już wsm się przyzwyczaiłem do tej paczki i nie chciałbym jej zmieniać przy okazji już dużo na niej już osiągnąłem i nie chce żeby to poszło w odchłań : D. Niech zostanie tylko trzeba wszystkie błędy spróbować wyeliminować oraz więcej rzeczy pododawać np. z propozycji i byłej paczki (np zabawy) EDIT1: Mi się zdaje @ KArol czy chcesz starą paczkę tylko dla sgs ów i Gs ów 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GoOdMaN Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Nie grałem tyle żeby teraz wszystko poszło na marne może za jakiś czas zmienić na starą albo naprawić te wszystkie błędy których jest pełno, i fajnie jakby mute dzialał na mikro i czat i od razu poproszę perm muta dać koledze za bindy które notorycznie puszcza. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 14 godzin temu, ProBroDziku napisał: Nie no już wsm się przyzwyczaiłem do tej paczki i nie chciałbym jej zmieniać przy okazji już dużo na niej już osiągnąłem i nie chce żeby to poszło w odchłań : D. Niech zostanie tylko trzeba wszystkie błędy spróbować wyeliminować oraz więcej rzeczy pododawać np. z propozycji i byłej paczki (np zabawy) EDIT1: Mi się zdaje @ KArol czy chcesz starą paczkę tylko dla sgs ów i Gs ów Ta, żeby cie robić z palcem w dupie na twoich 30 fpsach. 1 blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SkRpT_Chinol Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Nowa paczka wywołała wiele kontrowersji lecz już jesteśmy do niej przyzwyczajeni. Co prawda ma bugi i za dużo pluginów, które powinny zostać poskracane dla lepszej jakości grania ale nie jest tak źle. Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Coś się zmieni wystarczy trochę poczekać Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi