Sponsor dobrygracz Opublikowano 11 Kwietnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) Nick podejrzanego: neOn Nazwa Serwera: DD2#1 SteamID/IP: STEAM_0:1:146873911 https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:146873911 Data i godzina: 8.04 18:00 Link do dowodów(Demko,SS,itp): https://www54.zippyshare.com/v/1lLSCNYx/file.html Rozpisanie Dowodów: neon 2:06 - trigger + celownik leci za drugim graczem 2:09 - dziwny ruch celownikiem lewo prawo 6:56 - coś przeskoczyło na tej bramie B 6:59 - strasznie lata ten celownik neon2 1:57 - obok głowy 3:09 - pierwszy raz z czymś takim się spotykam. Dziwny obrót celownikiem, hltv wraca po akcji (widać 2 kille) W pierwszym demo też była taka akcja musiałbym jeszcze raz całe demo obejrzeć i to znaleźć 6:10 - podobna sytuacja co wyżej 6:36 - delikatny przeskok 7:32 - przeskok na drugiego w bramie 12:08 - delikatny przeskok Coś od siebie: Kolega ma przegrane ponad 3dni na serwerze, nie wiem jakim cudem on dalej lata. @ UBTeam 1.6 @ Opiekun SerweraDD2#1 @ Admin CS 1.6 DD2#1 EDIT : 6:59 - strasznie lata ten celownik - w 1/4 dokładnie widać jak celownik szaleje Cytat w tej akcji 7:32 nie wiem o co ci chodzi dokładnie dla mnie to były zwykle strzały ale ok nawet w normalnym tempie nienaturalny przeskok celownika. Dla mnie przez te 2 akcje jesteś spalony. Pozdrawiam Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez wOns 3 Odnośnik do komentarza
Sponsor neOn. Opublikowano 11 Kwietnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Demko 1 jak dla mnie nic podejrzanego tam nie zrobiłem ale cóż na demku 2 ta pierwsza akcje możesz wyjaśnić tickratem jeżeli wiesz co to i ci powiem ze nie raz znajdziesz akcje nawet u siebie ze tez takie cos na 100% kiedyś zrobiłeś ta druga akcja 3:09 i trzecią 6:10 mogę już ci wyjaśnić ze to było po prostu przez myszkę niestety myszka ma swoje lata i czasami mam takie przewroty :x 6:36 no jest tam delikatny przeskok no ale cóż nie mam wybitnego aima wiec wiadome ze będą przeskoki nie jestem aimerem ze od razu ci na głowę naceluje + nie pamiętam dokładnie tego demka kiedy ja grałem, ale jak człowiek bez rozgrzewki gra to tak właśnie jest (przynajmniej u mnie tak jest) w tej akcji 7:32 nie wiem o co ci chodzi dokładnie dla mnie to były zwykle strzały ale ok 12:08 tam strzelałem fullauto a nie grałem w csa 1.6 dość długo nie ogarniam fullauta zresztą jak grasz na serwie to byś zobaczył ze no nie potrafię strzelać fullauto i będzie ci celownik przeskakiwał. Ja swoje się wypowiedziałem reszta leży w rękach adminów 2 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 No to zaczynamy zabawe. Demo pov: 2:06 +B Bardzo szybki przeskok celownika. 2:09 +B 6:56 +B najlepsza akcja w jego wykonaniu (prefire na model) 6:59 +B No fajne przeskoki podczas strzelania Demo z HLTV: 1:57 +B headshot, a celownik poza modelem. 3:09 +B zobaczcie na jego reakcje celownik przejezdzający po modelu. 6:10 +B To samo co wyżej po modelu wystarczyło tu tylko oddać strzał. 6:36 +/-modelowo +/- 7:32 +B Wystarczy spojrzeć na celownik jak chciał go wyhaczyć. 12:08 +B Moim skromnym zdaniem gość lata na on/off gdyby miał się zachowywać normalnie przy grze to by nie jezdził w niektórych akcjach celownikiem po ścianie. Próbuje się chować, ale wiadomo wszystkiego nie da się ukryć. ZBANOWANY http://dd2terry.xaa.pl/ban_list.php?bid=2854 Dzięki za zgłoszenie. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi