Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Twój nick: Refleks chudego byqa Nick oskarżonego: ProbroDziku i jakis ns. ( roblox czy jak mu tam) IP/SID oskarżonego: macie... Data i czas zdarzenia: Nie dawno. Powód skargi: Nabijanie minut do gt. Ucieczka z ct. Nie zwracanie uwagi na U@. Opis sytuacji: Gracz ProBroDziku poszedł afk po buntach (spłakał się) i przez 3 rundy był afk (nabił se gt tymi 5 minutami) Roblox wyszedł z ct przed końcem mapy i zostawił zabawe. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): @ ZjemCiBabke http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2104121550-jail_atnas_v1-1618235400-1618237140.zip Edit 2. tu wysyłam wycinek z consoli gdy mu pisałem na u@ a ten nawet nie powiedział słowa eamSpeak3 serwera to IP: http://ts.strefaskilla.pl***JailBreak*** Prowadzący SuperStrzelec zabił więźnia Refleks chudego byqa***JailBreak*** Prowadzący SuperStrzelec zabił więźnia YTDemon Roblox Ninja | CSSetti.(PLAYER) Refleks chudego byqa : ale ja mialem czapke(PLAYER) Refleks chudego byqa : zdjełem tylko(PLAYER) Refleks chudego byqa : nei bylo do odwolania(PLAYER) Refleks chudego byqa : czapka[JAILBREAK] K4SA zalogowano! Nie patrzeć na orto plz? Po 1, 5 minut było. Nie mógł otworzyć cel (XDDDDDDDDDD) gdzie guzik jest na wieży więc 1 minuta na tym mijała 3/4 rundy tak było a co dopiero z zabawą co trwała 2 minut. 1 2 1 2 blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 To prawda poszedłem afk z myślą że roblox ogarnie 1 rundę sam na 5 osób i da na koniec zabawę dla was jeśli się mu zbuntujcie wiec chciałem wrócić szybciej ale nie zdążyłem i żałuję że poszedłem afk na te 5 min PS. Nie spłakałem sie tylko musiałem zrobic coś ważnego, a tak wgl no to nie złe nabijanie gt jak mnie mniej niz 5 min nie bylo : D. A wtedy był zwykły jak był jail_piramid pisałem na @@r i na normalnym say'u nie widziałeś? Fajne skargi które są bezsensu i to udowadnia że chcecie się mnie na siłę pozbyć 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZjemCiBabke Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) Jeżeli jestem tutaj świadkiem to wypowiem się na tą akcje. No to było tak że dziku prowadził na zbugowanej mapie gdzie nie dało się przez menu otworzyć cel tylko jedynie przyciskiem, poczym wszedł do dzika gracz pod nickiem "YTDemon Roblox Ninja CSSetti" wtedy dziku postanowił pójść sobie afk i zostawić samego "YTDemona Roblox" jako prowadzącego na chyba 8/10 tt gdzie nie radził sobie kompletnie nawet z otwarciem cel więźniom, pod koniec mapy "YTDemon Roblox" postanowił dać zabawę "kaczki" gdzie nawet nie mógł otworzyć cel, moim zdaniem dziku sobie nabijał gt i po prostu nie chciało mu się prowadzić w tym ct. EDIT 1 : Bartek jeżeli nie dotyczy cię ta skarga to się nie udzielaj Edytowane 13 Kwietnia 2021 przez ZjemCiBabke 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bartek Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Nikt nigdy nie wie co sie stanie wokół człowieka i każdy mógł zostać afk na te 5 minut. Wszystko wszystkim, ale wy serio płaczecie że on sobie nabił 5 minut na GT? Co innego jakby siedział cala noc na AFKu i bil godzinami ale o 5 minut? Proszę was Druga skarga i drugi raz jak dla mnie Dziku jest niewinny, odpuście temu chłopakowi a nie piszecie takie głupie skargi. Jeżeli ta skarga zostanie przyjęta bo "nabił sobie" AŻ 5 MINUT!!!! Do GT to trochę śmiechawa. Przepraszam że sie udzielam w skargach które mnie nie dotyczą, ale gram na serwerze i ludzie którzy piszą skargi najczęściej sami często nie przestrzegają regulaminu, a Dzika chcą sie po prostu pozbyć. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 te skargi leca niczym adam malysz 102 metry z tego co patrze niedlugo beda skargi bo typ napisal "kto do ct" bez kitu xd j60 panowie 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Typ banika wyrwie A ciebie dziku widze ostatni raz na afk Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi