Użytkownik∙ Tery Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Witam. ia W bólu i w żalu muszę się pożegnać całkowicie z Wami wszystkimi, otóż sprawy się posypały między mną a Trivorem i musiałem reagować w sposób dla mnie bolesny a dla Niego nie wiem Jaki. Nie ukrywam , że pisząc to , troche łez poleciało, głownie dlatego , że poświeciłem długi czas czas na rozwój serwera , zaangażowanie w to, nawet w czasie pracy nie będę tutaj robił z Siebie płaczka lecz tak najwyraźniej musiało być. Przepraszam ludzi ktorych obecnie zawiodłem w prowadzeniu Serwera i stracili jakby swoje usługi i mam nadzieję , że mi to wybaczycie kiedyś. Mam nadzieję , że chociaż przez te parę miesięcy dałem Wam możliwość, zdobywania wielu fragów na serwerze. Dużo osób sądziło , że jestem zły i śmieszny wykonując pewne czynności związane z banowaniem zobaczymy teraz co powiecie. Ostanie słowa przed końcem postu: Pozdrawiam cała ekipę moją DD2 #1 @ Manto_Vip - Wracaj do Zdrowia @ Tajemnica - Dzieki za Wszystko @ EinSehrGoldenerApfel - Dzieki za pomoc @ ImperatoR @ StaraGwardia @ PROVIDENT @ Krzywy223 @ GoOdMaN @ 150fps. @ SqN.! @ WIADRO. @ julson i wszystkich innych których nie wymieniłem. Dziękuje jeszcze raz i Przepraszam. 3 2 1 9 18 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ StaraGwardia Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Trzymaj się! Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka qqqqqqqqqqqqqqq' Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Szanuję za to że przyznales sie do winy i przeprosiłes takze trzymaj sie^^ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Veengar Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 nie no kurła masakra Ale 3maj sie!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik BialyKot Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Słabo,szkoda serwera bo serwer kozak, szkoda czasu i pieniędzy które poświęciłeś na rozwój serwera 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Z fartem, pozdro! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Powodzonka Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Najgorzeeeeej Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 14 Kwietnia 2021 420 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Trzymaj się (szkoda serwera było kozak) #Tery Wracaj !!! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Przykro mi. 3maj sie. Szkoda serwera ;c 1 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 3maj się #Tery Wracaj !1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Trzymaj się Tery Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ brook1yn. Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Trzymaj się Tery! To co zrobiłeś dla serwera , wiele o tobie świadczy bo wiadomo ile włożyłeś w DD2 #1 , gdzie serwer zawsze był pełny. Nawet późnym wieczorem serwer był full 32/32. Kolego jeszcze raz trzymaj sie! Powodzenia w życiu. 2 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 14 Kwietnia 2021 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 @ Krejzol króciutko Zawsze trzymałem Twoją stronę mordeczko. Daj znać jak odejdziesz na jakąś inną sieć, chętnie wpadnę na serwer pograć 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SkRpT_Chinol Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Podepniesz sie pod innego bansa to znów pogram, ezz. #BigBrain Ema Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Ja tam tęsknić nie będe. Elo 1 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Karolinka ` Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 żegnaj, będę tęsknić ofc 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 No 3maj się Tylko do Kamilka nie uciekaj xdd Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 14 Kwietnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Trzymaj się, powodzenia! Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 @ PUB70 @ KilleR. Zabierzcie flagi z TS'a 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi