Użytkownik WAFL0 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Ostatnio zostałem zbanowany na serwerze, wydaje mi się że nie słusznie ponieważ nie ja chitowałem. Był to mój znajomy który w celu przetestowania chitów wbił na pierwszy serwer z góry histori (bo grałem w sumie tylko na nim i only awp) po dłuższej chwili kolega dostał bana na Only Mirage #2 gdzie miałem vipa. Chiter nie ma dostępu do mojego konta i porszę o ub @ Admin CS:GO Only Mirage #2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Witam, Po pierwsze nie dostosowałeś się do wzoru i jest przyznanie się do cheatów. Po drugie nasze serwery to nie testowanie sobie czitów czy innych wspomagaczy. Nie ma tłumaczenia się, że to kolega/brat/siostra/rodzic. Jest to Twoje konto i ty za nie odpowiadasz Pozdrawiam #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi