Użytkownik∙ Kraso Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Ludzie co wy macie z tym żeby się przypierdalać do mnie nie robię żadnych sgs (nie da się robić sgs na 10aa a tyle ma nasz serwer) ale dobra nie każdy ogarnia tak cs ale żeby mylić latanie na dubeljump z sgs. Nwm admini to widzą i jakoś nie mają z tym problemu bo po to są te skoki żeby sobie na nich latać , nie powiem zdarzy mi się zrobić gjs ale nie rash ni nic tak z jednego miejsca ale to naprawdę rzadkość tak to przestrzegam regulamin który dobrze znam swoją drogą Więc wydaje mi się że tym przymknę mordę tym mądrym co wyzywają po 5 minutach gry czy straszą permem Ps. To jest sgs którego zrobisz tylko na specjalnych serwerach hns @ Admin CS 1.6 DD2#1 Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez Kraso 1 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Trochę kulturki koleżko bo na serwerze też ci jej brakuję:) Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kraso Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 no nie zaprzeczę Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 16 Kwietnia 2021 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Przyznałeś się do gsj, ban na 3 godziny, pozdrawiam XD 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 21 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Brak wzoru, odrzucam. Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 21 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi