Użytkownik∙ K4SA Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Moja propozycja jest taka by do tej obecnej paczki dodać zabawy które były na "nowej" paczce. By dodać Gangi i możliwość zdobywania szlugów w taki sposób jak to było na "nowej" paczce. Dużo osób już zdążyło ogromne ilości szlugów wydać na gangi i trochę smutno je tak porzucić. Jestem za tym by przywrócić także obstawianie graczy w solówkach oraz by Svip ponownie posiadał 3 skoki. Jak na razie to tyle. Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 16 Kwietnia 2021 420 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Jestem na Tak @ K4SA Ogolnie nic nie chce mówić ale jakbyś spojrzał na propozycje które były pisane poprzeż graczy na temat starej paczki to tam znajdziesz ich dużo lecz nikt sie tym nie interesował jedyne co zauważyłem to sgs/gs/gsj zablokowane . W tych propozycjach znajdziesz: - Dodanie nowych map - Dodanie nowych skinów - Tematy związane z szlugami a także gangami { wgl tyle ile gracze wplacili szlugów do gangu na nowej paczce, to mogli powiedziec im wczesniej że paczka stara wróci to by nie wpłacali tylko skiny by sobie pokupywali i pety czy coś for fun xD). - Dodanie nowych zabaw - Propozycje związane z niedzielą ( Zamiast FD to losowa zabawa większy fun dla graczy a nie run na ct dla buntów). - Propozycja w menu ct ( zmiana pytan ponieważ pytania które tam się znajdują każdy zna na pamięć). I wiele innych. 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi