Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga na admina Noir

Blades

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick:Blades
Nick oskarżonego:Noir
Powód skargi:Niesłuszny ban
Opis sytuacji:Noir wskoczył na płot połowe ciała mu było widać strzelał do mnie po czym go zabiłem a ten mi odrazu bana na 30min wkleił
Data i godzina zdarzenia:16.04.2021   22
Miejsce zdarzenia: De_eldorado
Coś od siebie: Dziwne że ktoś taki ma admina a sam regulaminu nie przestrzega 

• Kuro no Kenshi

Dobry wieczór. 

Zacznijmy od tego, nie byłem przy płocie, tylko w tej wnęce przy respie terro, ktora jest po stronie płotu, lecz dalej. Po drugie strzelałem do CT wychodzących z domku a nie przez płot. Twoja skarga nie ma kompletnie sensu :) A ban słuszny, gdyż ostrzegałem na u@@, że skan płotu/nad płotem będzie nagradzany 30minutowym banem. 

@Edit

Ale jest zakaz stania na płocie a nie w tej wnęce, po za tym co z tego, że wystawałem? Jest kategoryczny zakaz skanowania płotu /nad nim. 

@edit 2 

Jakbyś nie zauważył na spect dużo razy byłem, a nawet nikt nie zgłaszał skanu, po prostu innych sam z siebie sprawdzałem na spect. Pare razy specjalnie kill wpisałem, żeby wejść na spect, więc mi tu nie wmawiaj, że banuję tylko osoby, które mnie zabiją, bo to po prostu jest bezczelne. Nawet Shoter wtedy był i potwierdzić może :)

Edit 3 

Jak nie na serwie to na forum łamiesz regulamin, nie można pisać 2 postów pod rząd :) 

A NAWET SKARGĘ W ZŁYM MIEJSCU DAŁEŚ XDDDDDD

If the world wants to kill me, I'll kill the world.

92340969eb00c675228ca4afb83fead2240ed3e3_hq.gif.4e6ae113b1977a1cd3944450ec33aae3.gif

• Użytkownik

Zaraz Ci na  demku pokaże połowę Ciała Ci było widać 

@Edit 

Jakoś nikt inny tam nie wystawał tylko ty więc nie wiem gdzie ty staleś na płocie czy w wnęce, to nie zmienia faktu że odrazu po tym  jak Cię zabiłem dałeś  bana z bomby na 30 min nie sprawdzając czy skanuje płot czy nie, Każdy kto Cie zabije to go odrazu banujesz?

Edytowane przez Blades
  • 2 miesiące temu...
  • Użytkownik

archiwum.png

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]