Użytkownik Blades Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Twój nick:Blades Nick oskarżonego:Noir Powód skargi:Niesłuszny ban Opis sytuacji:Noir wskoczył na płot połowe ciała mu było widać strzelał do mnie po czym go zabiłem a ten mi odrazu bana na 30min wkleił Data i godzina zdarzenia:16.04.2021 22 Miejsce zdarzenia: De_eldorado Coś od siebie: Dziwne że ktoś taki ma admina a sam regulaminu nie przestrzega Odnośnik do komentarza
Kuro no Kenshi Noir Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Kuro no Kenshi Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Dobry wieczór. Zacznijmy od tego, nie byłem przy płocie, tylko w tej wnęce przy respie terro, ktora jest po stronie płotu, lecz dalej. Po drugie strzelałem do CT wychodzących z domku a nie przez płot. Twoja skarga nie ma kompletnie sensu A ban słuszny, gdyż ostrzegałem na u@@, że skan płotu/nad płotem będzie nagradzany 30minutowym banem. @Edit Ale jest zakaz stania na płocie a nie w tej wnęce, po za tym co z tego, że wystawałem? Jest kategoryczny zakaz skanowania płotu /nad nim. @edit 2 Jakbyś nie zauważył na spect dużo razy byłem, a nawet nikt nie zgłaszał skanu, po prostu innych sam z siebie sprawdzałem na spect. Pare razy specjalnie kill wpisałem, żeby wejść na spect, więc mi tu nie wmawiaj, że banuję tylko osoby, które mnie zabiją, bo to po prostu jest bezczelne. Nawet Shoter wtedy był i potwierdzić może Edit 3 Jak nie na serwie to na forum łamiesz regulamin, nie można pisać 2 postów pod rząd A NAWET SKARGĘ W ZŁYM MIEJSCU DAŁEŚ XDDDDDD If the world wants to kill me, I'll kill the world. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Blades Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Zaraz Ci na demku pokaże połowę Ciała Ci było widać @Edit Jakoś nikt inny tam nie wystawał tylko ty więc nie wiem gdzie ty staleś na płocie czy w wnęce, to nie zmienia faktu że odrazu po tym jak Cię zabiłem dałeś bana z bomby na 30 min nie sprawdzając czy skanuje płot czy nie, Każdy kto Cie zabije to go odrazu banujesz? Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez Blades Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi