Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Ban na codzie 201 by Blades

Blades

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:Blades

Admin banujący:Shoter

Serwer:Cod 201 1.6

Data zdarzenia:17.04.2021 godzina 22:20

Opis sytuacji:Gram se normalnie na Estate pykam hedziki i dostaje nagle z bomby bana za cheating od Admina sprawującego piecze nad tym kox serweriem co mnie bardzo zasmuciło jego poczynanie w stosunku do mnie i chciałbym to wyjaśnić , pozdrawiam , to nie prymat ani kamis pozdro

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=428

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: Shoter
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.google.pl
[AMXBans] Reason: 'Cheater'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:493234793'
[AMXBans] ===============================================

Wycinek z konsoli dla tybijskich zadymiaczy es

Edytowane przez Blades
  • Użytkownik

Link do demka: http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2104172158-de_chateau-1618689480-1618690680.zip

6.03- Co to za przeskoki? Dodatkowo celownik automatycznie poleciał na następnego przeciwnika

8.10- Wchodzisz po schodach, po chwili widzisz przeciwnika i sojusznika, niestety celownik przeskoczył na gracza z twojej drużyny a dopiero potem na przeciwnika, oczywiście przeskoki cały czas

8.46- Przeciwnik na perku/klasie podlatuje do Ciebie, a ty oddajesz strzał prosto na gracza który znajduje się daleko i w dodatku za kamieniem, być może przypadek ale warto sprawdzić

10.18- Idealny przeskok

19.37- Gdzie Ci ten celownik ucieka? 

Link do demka: http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2104172218-cs_estate-1618690680-1618691880.zip

2.02- Wychodzisz drzwiami, przeskok idealny na model przeciwnika

2.44- No ta akcja podsumowuje wszystko, celownik przeskakuje z przeciwnika na przeciwnika, nawet na przeciwnika którego zasłania Ci twój sojusznik (XDD)

2.52- Wchodzisz przez drzwi i celuje, celownik znowu ucieka nie wiadomo gdzie

Myślę, że więcej nie muszę rozpisywać bo jest to po prostu zbędne.

@ czeno 1.6

• Użytkownik

Po 1 dałeś jakieś zlagowane demka i piszesz ze przeskoki sa, tak to możesz kazdego banować

Naucz sie pova nagrywac a potem bierz sie za bonowanie ludzi xDDD

A po 2 24 już dawno mineło xD

Edytowane przez ListonoszPat
  • Użytkownik

Jakie przeskoki i gdzie mi celownik ucieka normalne ruchy myszką, jakbym coś miał nigdy by mi celownik na sojusznika nie przeskoczył tylko zawsze na wroga  nie wiem czy ty kiedykolwiek rozpisywałeś komuś demko po jednej mapie obojętnie jakie akcje żeby tylko nie bylo że nie rozpisałeś jeszcze 24h mineły już powinienem dawno ub dostać ale widzę Ciebie regulamin nie obowiązuje 

Grałem na wielu serwerach wargody ss'y ale nigdy bana za "czity" nie wiem gdzie ty tam widzisz że coś mam, mogę mieć tu perma to twój serwer nie muszę tutaj grać ale nie pozwolę na bana za cheatowanie w bansie pozdrawiam 

Edytowane przez Blades
  • Użytkownik

Jak dla mnie gracz czysty wystarczy spojrzeć początek jak gracz Blades strzelał.A co do skanów ustawiania sie to rzecz normalna jak gracze kampia w te same miejsce wiec ?

UB

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

odbanowany.png

• Super 1
  • Ha ha 1
  • WTF 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]