Użytkownik Husky Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Z racji tego, że wielu graczy narzeka na medyka postanowiłem poruszyć temat tutaj, chodzi m.in. o brak żadnego limitu na wskrzeszanie. Rozumiem, że nazwa zobowiązuje ale gdy medyk reanimuje kogoś po 5 razy a ten raz za razem umiera to nie jest zbyt korzystny deal dla wskrzeszanego. Proponuje ograniczyć wskrzeszanie medykowi raz na 15-20 sekund lub wydłużyć czas wskrzeszania na jakieś 5-7 sekund, tak aby bardziej to było taktyczne niżeli patrzenie w ziemie i randomowe trzymanie e. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paruwa Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Moim zdaniem medyk powinien mieć jakiś procent szans na wskrzeszenie i powinien mieć zmniejszonego expa za wskrzeszenie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Paruwa napisał: Moim zdaniem medyk powinien mieć jakiś procent szans na wskrzeszenie i powinien mieć zmniejszonego expa za wskrzeszenie. Nie, to akurat byłoby bez sensu, wystarczy żeby mógł wskrzeszać co 10 sekund lub posiadać x wskrzeszeń na rundę ewentualnie raz danego gracza. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shekuu Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) Po pierwsze medyk powinien mieć zmniejszone exp za wskrzeszanie jak i za podnoszenie zwłok ponieważ na 30 - 40 lvl wynosi to ok 0.3% i to jest troszkę za dużo po drugie jak na moje medyk powinien mieć szanse 1/3 , 1/4 na wskrzeszenie po zabiciu wroga gdyż to jest maszynka do expa na małym lvlu wystarczy chodzić po mapie i spamic e. Nawet sie nie opłaca zabijać bo za fraga dostaje sie ok 35 expa czy tam 75 a za zwłoki ok 200 Edit @ EpicFail ponieważ ludzie typu zawad wbili 40-50 lvl i przenieśli expa na grywaną klase Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez Shekuu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EpicFail Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Piszecie jakby caly server gral medykiem i mial 200 lvl a nie ma zadnego w top15 wiec nie rozumiem placzu o expa Dac mu np 5-10 wskrzeszen na runde i tyle 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZawadOne Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Jeśli ktoś jest kumaty, to ogarnia że medyk po resie jest the best Ja proponuje ograniczyć do jednego wskrzeszenia danego gracza. Czyli możesz wskrzesić cały team, ale tylko jeden raz. PS. SHEKU , nie życzę sobie żebys o mnie gdziekolwiek wspominał i jak już PAN ZAWAD :* edit. Po za tym nie wiem skąd płacz o medyka, skoro tylko Ja zrobiłem taki myk że nabiłem wyższy lvl i sobie przerzuciłem i z tego co wiem to z dwie osoby grają tylko tą klasą. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi