Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga na admina Shekuu

TurboDelfin

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkowniczka

Twój nick:TurboDelfin
Nick oskarżonego: Shekuu
IP/SID oskarżonego: Nie zdąrzyłam ściągnać
Data i czas zdarzenia: 23.04.2021 po 16:00
Powód skargi: Bezpodstawne mute
Opis sytuacji: Wchodzę na serwer runda się zaczyna, mówie siemanko, ktos sie o coś pyta to odpowiadam i nagle muta dostaje. Bez powodu. Pytam się admina on mówi że mikro 16+ po mutacji. To mu pisze ,, Człowieku jestem kobieta i mam 20 lat" To on mi z saya admina pisze o jakims dowodze. Co ja ci mam wysłać dodów gdzie są moje dane osobe? XD
Dowody (SSy/Demko/) http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2104231600-de_c4-1619186400-1619187600.zip Początek demka. 
Chcę zaznaczyć że to nie było pierwsza sytuacja. Ponieważ admin o nicku BdG.exe dwa dni temu zrobił głosowanie cytuje ,, Czy delfin ma bydlaka 1. Tak 2. Nie" Po czym też bez podstawy dostałam muta... Jeśli na serwerze są admini którzy nie potrafią rozróżnic kobiecego głosu od mężczyzny to tylko im pogratulować :) Piszę tą skargę ponieważ to już była druga taka sytuacja..

• Lubię to! 2
  • Ha ha 7
  • Przykro mi 1

• Użytkownik

Ten gościu nie nadaje się na admina już w jego podaniu pisałem, oto efekty, banuje i mutuje kogo chce, wchodzi ten typ zakłócenia łączności pisze na u@ żeby go zmutował to powiedzial, że nie będzie 10 rzeczy na raz robił :kekw:

• Lubię to! 1
  • Ha ha 4
  • Użytkownik

Otóż powiedziałem mikro +16 gdyż rozmawiało tam jakieś dziecko. Wtrąciłaś się ty i również dałem tobie muta po upomnieniu. Gdy napisałaś że jesteś dziewczyną odpowiedziałem ,że mute zniknie na następnej mapie wiesz trudno jest rozróżnić w cs 1.6 dziewczyne od dzieciaka. O dowód chodziło mi np link do profilu forum ale bez łaski sam sprawdziłem i tak jak wyżej napisałem przeprosiłem i powiedziałem ,że na next mapie będzie unmut automatyczny.

@ czeno 1.6  Dla twojej wiadomości banuje osoby które są zgłaszane i które wydają się podejrzane. Co do typa zakluczenia lacznosci dostaje muta ode mnie co sekundę ewentualnie bana powiedziałem to ze względu ,że miałem pisane o tego typa i jeszcze o sprawdzenie innego gracza to nie rozdwoję się najpierw jedna rzecz potem druga nie prawdaż ????

@ KushMan  dla twojej wiadomości nie byłeś na serwerze, nie znasz sytuacji, nie grasz na tym serwerze czemu wypowiadasz się w skardze ?  tak samo czeno nie wiem czemu się wypowiadasz jak nie było cię w tedy na serwerze

i co zobaczyłeś wbiłeś na serwer na 1-2 minutki i poszedłeś jedyne co mogłeś zobaczyć to nic więc po co się wypowiadasz i tracisz cenny czas 

Przez ten czas to jedyne z mojego ,,adminowania" mogłeś zobaczyć jak piszę o zakaz stawiania min bądź o pisanie na u@

Jak chcesz coś udowodnic pokaż ssy / demko co niby takiego zrobiłem ponieważ teraz twoje słowa są puste i nic nie warte :)

@ TurboDelfin  na demku nawet widać odezwałaś się 2 bądz 3 razy. Na steam też mogę napisac ,że jestem kobietą i dać sobie laske na profilowe o kulturę sie nie martw od 2 dni trzymam na wodzy :) Pamietaj też ,że w cs 1.6 nie ma dobrego audio mikrofonu

Edytowane przez Shekuu
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Przykro mi 1
  • Fuu 1
  • 420

@ czeno 1.6  Dobrze pisze. 

Kto mu wgl dał tego admina to ja nie wiem xDD

Sorka wiem że nie powinienem sie wypowiadać...

@ Shekuu dobra już się nie cisnieniuj, wystarczy mi że cię 2 razy widziałem kiedy wykonywałeś swoje obowiązki na serwerze :kekw:

@ Shekuu wystarczająco xDDDD coś jeszcze masz do dodania ? :beka:

• Super 2
  • Ha ha 1

image.png.df4fd15ceb75a38cd0da0c6225d185eb.png 

image.png.a79d488115bc0d45a9a0ecfb82b51530.png

image.png.fe0e086098c25f15a568409b869fa0bf.png

Zrzutekranu2025-01-18ss.png.150a946893b719787905a22b75caf77c.png

• Użytkowniczka

Shekuu kolego kochany, to tak trudno było zaczekać aż te ,,dziecko" odezwie sie jeszcze raz? I wtedy dac mute a nie dajesz osobie mute tak z pi3zdy. Bo powiedzialam w tym samym czasie. Po drugie cieżko było zobaczyć moj steam?

Nastepnym razem myśl trzy razy zanim coś zrobisz, ja dałam skarge za blachostke a ktoś moze nieźle cie oskarżyć o coś.

Ps. Popraw kulture ;)

• Użytkownik

Boże, ale pierdolicie Panowie, macie jakiś problem do Sheka i dlatego piszecie głupoty tutaj. Nie zrobił niczego strasznego, popełnił mały błąd, ale się do niego przyznał i przeprosił, a wy pierdolicie jakby wam matki zabił. Sprawa wyjaśniona i temat do zamknięcia jak dla mnie. Pozdrawiam 

@ Bill Ojeju jeju nie spodziewałem się, że kogoś urazi to, że użyłem lekko wulgarnych słów. Nikogo tutaj nie obrażam, a tylko wyraziłem swoją opnie używając lekko wulgarnych słów. Już nie bądźmy tacy święci, bo nie idziemy do pierwszej komunii, tylko wyrażamy swoją opinie jak dorośli ludzie :)

Edytowane przez Kawaki
  • Lubię to! 3
  • Super 1
  • Wow! 1
  • Fuu 2
  • DeVoX zablokował(a) ten temat
  • 2 miesiące temu...
  • Użytkownik

archiwum.png

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]