Użytkowniczka TurboDelfin Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Twój nick:TurboDelfin Nick oskarżonego: Shekuu IP/SID oskarżonego: Nie zdąrzyłam ściągnać Data i czas zdarzenia: 23.04.2021 po 16:00 Powód skargi: Bezpodstawne mute Opis sytuacji: Wchodzę na serwer runda się zaczyna, mówie siemanko, ktos sie o coś pyta to odpowiadam i nagle muta dostaje. Bez powodu. Pytam się admina on mówi że mikro 16+ po mutacji. To mu pisze ,, Człowieku jestem kobieta i mam 20 lat" To on mi z saya admina pisze o jakims dowodze. Co ja ci mam wysłać dodów gdzie są moje dane osobe? XD Dowody (SSy/Demko/) http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2104231600-de_c4-1619186400-1619187600.zip Początek demka. Chcę zaznaczyć że to nie było pierwsza sytuacja. Ponieważ admin o nicku BdG.exe dwa dni temu zrobił głosowanie cytuje ,, Czy delfin ma bydlaka 1. Tak 2. Nie" Po czym też bez podstawy dostałam muta... Jeśli na serwerze są admini którzy nie potrafią rozróżnic kobiecego głosu od mężczyzny to tylko im pogratulować Piszę tą skargę ponieważ to już była druga taka sytuacja.. 2 7 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Ten gościu nie nadaje się na admina już w jego podaniu pisałem, oto efekty, banuje i mutuje kogo chce, wchodzi ten typ zakłócenia łączności pisze na u@ żeby go zmutował to powiedzial, że nie będzie 10 rzeczy na raz robił 1 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shekuu Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) Otóż powiedziałem mikro +16 gdyż rozmawiało tam jakieś dziecko. Wtrąciłaś się ty i również dałem tobie muta po upomnieniu. Gdy napisałaś że jesteś dziewczyną odpowiedziałem ,że mute zniknie na następnej mapie wiesz trudno jest rozróżnić w cs 1.6 dziewczyne od dzieciaka. O dowód chodziło mi np link do profilu forum ale bez łaski sam sprawdziłem i tak jak wyżej napisałem przeprosiłem i powiedziałem ,że na next mapie będzie unmut automatyczny. @ czeno 1.6 Dla twojej wiadomości banuje osoby które są zgłaszane i które wydają się podejrzane. Co do typa zakluczenia lacznosci dostaje muta ode mnie co sekundę ewentualnie bana powiedziałem to ze względu ,że miałem pisane o tego typa i jeszcze o sprawdzenie innego gracza to nie rozdwoję się najpierw jedna rzecz potem druga nie prawdaż ???? @ KushMan dla twojej wiadomości nie byłeś na serwerze, nie znasz sytuacji, nie grasz na tym serwerze czemu wypowiadasz się w skardze ? tak samo czeno nie wiem czemu się wypowiadasz jak nie było cię w tedy na serwerze i co zobaczyłeś wbiłeś na serwer na 1-2 minutki i poszedłeś jedyne co mogłeś zobaczyć to nic więc po co się wypowiadasz i tracisz cenny czas Przez ten czas to jedyne z mojego ,,adminowania" mogłeś zobaczyć jak piszę o zakaz stawiania min bądź o pisanie na u@ Jak chcesz coś udowodnic pokaż ssy / demko co niby takiego zrobiłem ponieważ teraz twoje słowa są puste i nic nie warte @ TurboDelfin na demku nawet widać odezwałaś się 2 bądz 3 razy. Na steam też mogę napisac ,że jestem kobietą i dać sobie laske na profilowe o kulturę sie nie martw od 2 dni trzymam na wodzy Pamietaj też ,że w cs 1.6 nie ma dobrego audio mikrofonu Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez Shekuu 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 23 Kwietnia 2021 420 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 @ czeno 1.6 Dobrze pisze. Kto mu wgl dał tego admina to ja nie wiem xDD Sorka wiem że nie powinienem sie wypowiadać... @ Shekuu dobra już się nie cisnieniuj, wystarczy mi że cię 2 razy widziałem kiedy wykonywałeś swoje obowiązki na serwerze @ Shekuu wystarczająco xDDDD coś jeszcze masz do dodania ? 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka TurboDelfin Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Shekuu kolego kochany, to tak trudno było zaczekać aż te ,,dziecko" odezwie sie jeszcze raz? I wtedy dac mute a nie dajesz osobie mute tak z pi3zdy. Bo powiedzialam w tym samym czasie. Po drugie cieżko było zobaczyć moj steam? Nastepnym razem myśl trzy razy zanim coś zrobisz, ja dałam skarge za blachostke a ktoś moze nieźle cie oskarżyć o coś. Ps. Popraw kulture Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bill Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Wiecej takich adminów Dawno było pisane że jego kultura jest do niczego 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kawaki Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 (edytowane) Boże, ale pierdolicie Panowie, macie jakiś problem do Sheka i dlatego piszecie głupoty tutaj. Nie zrobił niczego strasznego, popełnił mały błąd, ale się do niego przyznał i przeprosił, a wy pierdolicie jakby wam matki zabił. Sprawa wyjaśniona i temat do zamknięcia jak dla mnie. Pozdrawiam @ Bill Ojeju jeju nie spodziewałem się, że kogoś urazi to, że użyłem lekko wulgarnych słów. Nikogo tutaj nie obrażam, a tylko wyraziłem swoją opnie używając lekko wulgarnych słów. Już nie bądźmy tacy święci, bo nie idziemy do pierwszej komunii, tylko wyrażamy swoją opinie jak dorośli ludzie Edytowane 24 Kwietnia 2021 przez Kawaki 3 1 1 2 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 24 Kwietnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zamykam bo spam robi się. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi