Użytkownik∙ S1dneY Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Imię: Paweł Wiek: 23 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Nie ma opiekuna na arena 1vs1,a przydałby się. Jestem osobą która postawiła już trochę serwerów więc jakieś doświadczenie mam. Myślę,że admini/gracze mnie lubią nie jestem osobą konfliktową. Wiem,że może za szybko,ale tam nic się nie dzieje w sumie. Nie ma żadnej zachęty dla ludzi mało która osoba z areny jest nawet na forum.... Przydałoby się zwerbować nowych adminów i zacząć robić jakieś konkursy na tym serwerze.. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem:Arena 1vs1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Tak. Obecnie jestem technikiem 2 serwerów. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10):8-9/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):Jeżeli będę posiadał taką możliwość to oczywiście. Coś o sobie: Mam na imię Paweł 23 latka jestem z Radomia. Interesuje się sportem,motoryzacją (bardziej może modyfikacją). Mam cichą zajawkę na zabawę w pluginach jestem aktywny na go-code.Uwielbiam grać w ligę oraz cs'a oraz uwielbiam gry strategiczne taka mała zajaweczka na tym punkcie. Nie wiem co więcej mogę o sobie napisać jakoś tak dziwnie się samego siebie opisuje 1 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Jak sobie wyobrażasz bycie na Strefie opiekunem skoro siedzisz na innej sieci i masz tam technika?? nawet admina nie powinenes miec Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ S1dneY Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Trivor napisał: Jak sobie wyobrażasz bycie na Strefie opiekunem skoro siedzisz na innej sieci i masz tam technika?? nawet admina nie powinenes miec Nie siedzę na żadnej sieci. Siedzę na 2 serwerach bez forum. Pomagam chłopaką z tym czego nie umieją zrobić za Bożego pieniążka to coś złego ? Ale jeżeli tak sądzisz to zabierz mi admina 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ S1dneY Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @ Trivor @ Krejzol Skoro tyle czasu nie ma odzewu proszę o degradację do rangi gracz oraz o zamknięcie tematu . 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 XD a to jakis czas na przyjecie podania mam, bo wielmozny rzuca focha? 5 dni przeciez stoi podanie na opiekuna, jak to tak. mialo byc przyjete, ale prosze bardzo @ Krejzol zabierz flagi i range 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi