Użytkownik Lucaxx9 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Twój nick: Luca :] Nick oskarżonego: KaFi IP/SID oskarżonego: STEAM_0:0:567013757 Data i czas zdarzenia: 28.04.2021 / 17:10 Powód skargi: Notoryczne stawianie min bez możl. ominięcia + mina na minie Opis sytuacji: Przynajmniej od wczoraj typ daje miny zaraz w drzwiach od strony TT przy wejściu na długą - wczoraj praktycznie całą mapę, dzisiaj minimum jedna sytuacja, więcej nie mam zamiaru rozpisywać, bo od tego są admini, by wchodzili na speca i robili co do nich należy. Dać takiemu cymbałowani bana na 1 dzień, to się nauczy... Pozdro Dowody (SSy/Demko/): http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2104281708-de_dust2-1619622480-1619623800.zip - początek, ale można całą mapę i będzie tego wiecej. 1 Odnośnik do komentarza
Donator Veeon Opublikowano 28 Kwietnia 2021 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Szkoda pisać skargi moja tydzień już wisi za miny i chuj z tego ?? 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shekuu Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Niestety jako admin nie moge rozpatrywać skarg na graczy i musicie poczekać na @ Shoter albo @ Mlynek Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lucaxx9 Opublikowano 1 Maja 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Tak jak napisał @ Veeon , jak admin nie złapie to gracz bezkarny, bo skargi tutaj traktuje się na totalnej wyjebce... Szacunek jedynie do Shekuu, BDG i tego na c, co dobrze ogarniają na serwerze i są często. Natomiast Shoter czy Młynek, macie spoko serwer z potencjałem na maks graczy cały miesiąc, a podchodzicie do tego bez zaangażowania. Serwer wypierdala na dust2 po mapce z bossem (często), dodatkowo brakuje adminów - szczególnie takich, którzy moderowaliby skargi, bo to wstyd. Dlatego Sheku, BDG i ten na c - szacun jeszcze raz, natomiast Młynek i Shoter - wam wielki 8====> już wiecie dobrze gdzie. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi