Użytkownik xyzz^ Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 1. Perk "Oślepiający Fiveseven" działa także na teammateów, czasem gracze trollują i oślepiają swoich sojuszników. 2. Bicie na respie na mapie surf_ski2 - Gdy jest się chwile afk, nawet po to, żeby sprawdzić ranking czy wejść do sklepu plugin bije na respie i nie da sie z niego wyjść, bo częstotliwość uderzeń jest zbyt silna i w rezultacie się ginie. Plugin jest zbędny, ponieważ jest anty bicie na respie. 3. /wymiana - gdy chcemy wymienić się perkiem z kimś nie mamy możliwości zobaczyć co dana osoba nam proponuje. 4. Tu akurat propozycja. Dodanie komendy /konto. Skoro ranking, lvl itd. zapisuję się na nick to dobrze by było dodać ten plugin. 5. /vip - kiedy chcemy zobaczyć jakie są bonusy zdarzają się bugujące litery (pewnie polskie znaki) i kole to w oczy. 6. Nie widać graczy steam. - np. żeby zobaczyć, że kabU ma steama musiałem mieć go w znajomych, bez sensu to jest. Nie wiem czy tylko ja tak mam. To chyba tyle, miłej zabawy @ kacorvixon_ : D 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kacorvixon_ Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 1. później poprawie 2. naprawione/usunięte 3. później dodam 4. dodam 5. poprawione Odnośnik do komentarza
Użytkownik xyzz^ Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Aa i @ kacorvixon_ usuń z nazwy serwera "Only Surf_ski2", bo jest więcej map i niektórzy gracze są dość zdziwieni kiedy jest inna mapa niz SS2. Odnośnik do komentarza
Użytkownik xyzz^ Opublikowano 25 Maja 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi