Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Nick z CS:archonek)) Admin banujący: drama setter Serwer: dd2 #1 Data zdarzenia: teraz Opis sytuacji: Nie gram na żadnym AB, moje bany zostały pościągane jakiś czas temu, dla potwierdzenia napisałem do Trivora, a Trivor odesłał mnie do @ joolz. 1.6 gdzie ten powiedział, że mogę grać normalnie i życzy mi powodzenia w gierce, tyle. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=15820 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'Aktywny Ban' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:136390906' [AMXBans] Your IP: 1 3 3 7' [AMXBans] =============================================== @ czeno 1.6 może daj mi się wypowiedzieć co? a nie odrazu zamek... Mam zero banów na sidzie, bo wszystkie wygasły, tak samo na moim starym koncie, JEDYNE BANY KTÓRE ZOSTAŁY TO TE KTÓRE NIE SĄ MOJE, joolz banował ludzi bo myślał, ze to ja gram na innych kontach, tutaj daje dowód: Sprawdzasz permy w bansie po nicku, tylko, że te bany nie są moje, tylko kogoś innego. @ joolz. 1.6 może potwierdzić, że zbanował pare osób z myślą, że to ja gram na ab na innym koncie, niestety tak nie było. Dlatego te bany się wyświetlają jak wpiszesz mój nick. Nicki w bansie też są jakieś zmyślone ponieważ gdybym miał perma i miałbym wejść na ab, to napewno bym sobie nie ustawił nicku typu "archonek v2/v3", bez jaj. 1 1 TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ?? Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Ban był bo widziałem w bansie, że są aktywne bany na Twoim nicku a Twój temat się ostatnio przewijał. @ joolz. 1.6 jak to w końcu jest? 3 Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 30 Kwietnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Do ub. Ja jestem za granicą, wieczorem zedytowac mogę ale daj ub @ czeno 1.6 @ GENERAL ALADEEN 直到上一次我出國之前,我都可以在晚上編輯但放棄 Wersja w języku chińskim jak polskiego nie rozumiesz. Skoro mówię, że do ub to nie podważaj proszę moich decyzji. Jak Ty dostaniesz bana to będziesz robił aferę gdy ktoś Ci napisze, że masz czekać do resetu bansa. Daje ub @ archonek<3 wracaj do gry 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @ GENERAL ALADEEN ale czaisz, że nie gram na AB? dziesięć razy to samo mam pisać?????, moje bany wszystkie wygasły w bansie, a RESZTA BANÓW NIE JEST MOJA... 2 1 TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ?? Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 30 Kwietnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi