Sponsor joolz. Opublikowano 30 Kwietnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Nick: joolz. Z akiej rangi rezygnujesz?: ubt, admin d2#2 Powód rezygnacji: dość proszenia się o cokolwiek. Sytuacja robi się chora i współpraca trudniejsza. Wydawało się to fajne, potem narzekanie na terego. Co jak co ale notorycznie coś zmienial. Opiekun d2#2 nie ma dostępu do FTP. Serio? Kolejna rzecz, wymagane jakieś rzeczy, które są chore podczas stosowania wielu innych na serwerze. Zero reakcji na prośby, wymaganie czegoś od innych czego się nie wymagało. Cofamy się w tył zamiast iść do przodu. Ustawiane awanse i degrady. Nie dla mnie to jest po tylu latach gry. @ SHAMPON zrozum mnie. I wiesz co robić chyba. Gadaliśmy nie raz Cale d2#2 dzięki panowie. Będę grał z Wami kręcił beke i mówił kto się pali żebyście byli pewni. Zawsze do pomocy ❤️ @ brook1yn. Mordo. Dziękuję. Mam nadzieję, że Nasz plan wypali. Na razie wiesz, że emigracja ale dasz radę. W razie wu wiesz gdzie pisać @ shinga powinieneś tu rządzic. @ Sebul3XPL mordo dzieki za miłe pogawędki, w pionie do reszty ? @ fluxx dasz radę byku. Jesteś ciekawa osoba co ogarnia temat. General z Twoim doświadczeniem na magazyn na biedronkę za dużo wymagaja. Obyś padł na tym forum pecie. Nic się nie znasz, stosujesz poradniki z 2012 roku. Wchodzisz w dupe administracji i dajesz bany za coś co wyczytałeś w internecie sprzed paru lat. Jesteś największym lizodupem tej sieci. Dla kolorków robiący ssy z rozmów pw grożąc mi w necie, a ja mogę Tobie na żywo. Tylko to ja Cię pozmiatam (tak samo byłoby na forum), a nie Ty mnie. Ale jak szukasz na kolegów haka ( uważajcie co mu mówicie) i mówisz, że Twój kolega z teamu miał vac parę lat temu to coś z Tobą nie tak. Jeszcze trochę to rodzinę sprzedasz. Rób dalej ssy. Idź na policję wyślę adres konfituro przegnita. Dodaj warna bo to jedyne co Cię poradnik nauczył na tym forum, a następnie splune na Ciebie. @ Trivor dzięki za różne działania i zaufanie Bardzo charakterystyczny ale wporzadku. @ KilleR. Dziękuję mistrzu za wiele ulg Odpowiednia osoba na swoim miejscu @ Shoter jest jak jest. W razie co to wal na steam czy pw Dziękuję wszystkim. Oby do zobaczenia na innych serwerach. @ czeno 1.6 dasz radę. Jak nie to trudno. Gość się zna na rzeczy, polecę każdemu. @ archonek<3 było jak było. Teraz wiesz co jest pięć ? Pozdrawiam wszystkich i powodzenia. Oby sieć szła do przodu ale musicie otworzyć oczy co się dzieje i kto do eliminacji. Wtedy może wrócę jak będziecie chcieli iść w przód, a nie w tył i decydować będą osoby co mają pojęcie, a nie znajomości ? do zobaczenia na serwerach @ GENERAL ALADEEN topisz się jak smalec frajerska chmuro. Zgub kilogramy bo przekładasz je w słowa, a wyżej srasz niz dupe masz Żegnam ozięble bo z frajerami nie gadam. Sam siebie sprzedajesz szybciej niż kolegów, którzy Ci dupe bronili bez odbioru 1 2 2 1 13 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 30 Kwietnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Dzięki mordeczko za wszystko, miło było cię poznać i wg, mam nadzieję że jeszcze wrócisz, trzymaj się i powodzenia! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 siemano ! Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @ joolz. 1.6 dzięki za miłe słowa też cie lubie 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sebul3X Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Dzięki za pomoc na wielu płaszczyznach, powodzonka! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Jedna z niewielu osób, które tu szanowałem.. powodzenia 2 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Trzymaj się i powodzenia w dalszej drodze ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) Trzymaj się mordko, nie warto tracić czasu na takich pachołków ;D Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez archonek<3 1 TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ?? Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Jak plan wypali to się może jeszcze spotkamy, powodzenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 1 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Szkoda, że nie miałem okazji Cię bardziej poznać wydawałeś się na prawdę spoko gościem, no cóż trzymaj się! Odnośnik do komentarza
Użytkownik MajorSuchodolski Opublikowano 1 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Szkoda Joolz, zawsze się fajnie z Tobą grało na DD2 #2 i potrafiłeś panować nad sytuacją. Wszystko jedno - mam nadzieję że wrócisz jeszcze jako admin Pozdrowionka Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bl!nDMaN Opublikowano 1 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 @ joolz. 1.6 dzięki za wspólną gierkę, spędzony czas. Najbardziej dziękuję Tobie za pomoc w niektórych sprawach. Zawsze pomocny ? Szkoda, że odchodzisz. Wiem jak jest. Do zobaczenia !!! Powodzonka ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ brook1yn. Opublikowano 1 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Również joolz dzięki za wszystko! Takiego gościa jak ty , to bardzo szkoda stracić. Wszystko po prostu wiedziałeś co jak itp , miałeś to w małym palcu. Jeszcze raz powodzenia w życiu! Pamiętaj, że stanowisko jakie tutaj pełniłes jako admin, czeka na Ciebie, bo byłeś jednym z najlepszych adminow Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 1 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Naura Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 1 Maja 2021 420 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Trzymaj się Coś dużo tych rezygnacji i pożegnań na Strefie się robi. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Czysto Opublikowano 2 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Kushman, im więcej tym lepiejಡ ͜ ʖ ಡ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 2 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 @ Dusia zabierz flagi #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 2 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi