Użytkownik <--PATRYKOS--> Opublikowano 4 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 1. Nick: <--PATRYKOS--> 2. Wiek: 20 3. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/<--PATRYKOS-->/54.38.135.53:27015/ 4.Twoja znajomość zadań strażnika: kilka flag mniej niż, admin 9/10 5. Doświadczenie: Wystarczające, kiedyś dwa serwery jailbreak. Z dniem wczorajszym skończyłem bycie adminem na innym serwerze z powodu że nic się nie dzieje na nim. 6.Mikrofon (Obowiązkowy): TAK 7. Składka (Tak/Nie): TAK Oczywiście czekam na odpowiedz. Mam nadzieje że będzie dobrze rozpatrzone Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 3213213123112321 Opublikowano 4 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 - nie znam Cię + mało strażników +składka + wiek + amx Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka TurboDelfin Opublikowano 5 Maja 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Jestem za okresem próbnym +wiek +doświadczenie +składka +GT jak na serwer gdzie ciężko uzbierać ludu to git +mało strażników Odnośnik do komentarza
Użytkownik botmatheyw Opublikowano 5 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Szczerze momentami masz rage że wchodzisz do ct a po paru buntach wychodzisz z serwera albo z ct +wiek +/- znajomość amx, chociaż jako strażnik i tak nie będziesz mógł za wiele zrobić(strażnik to ozdoba) +/-mikrofonem bym tego nie nazwał jesteś ledwo słyszalny przy cs na maxa z komendami +składka No i tutaj na serwerze też już nic się nie dzieje tak btw. Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 5 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Chce zobaczyc jak radzisz sobie w ct Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZjemCiBabke Opublikowano 6 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 - robił fk 2 tygodnie temu - nie ogarnia pewnie - nie znam cię - pierwszy raz cię widze na serwerze Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ K4SA Opublikowano 6 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 +wiek +gt +mikrofon +składka "4.Twoja znajomość zadań strażnika: kilka flag mniej niż, admin 9/10" Jak byłeś w ct robiłeś nie raz free kille, nie ogarniasz do końca bycia w ct a jednym z obowiązków strażnika to wejście do ct podczas gdy nie ma chętnych. -Doświadczenie - Robisz Free kille Przeczytaj regulamin, dobrze się z nim zapoznaj i pograj aż gracze zobaczą poprawę, bo dość często się widywałem na serwerze. Jak na razie, jestem na nie. Edit1: Ewentualnie jestem za okresem próbnym, jeżeli @ `Costry. przepyta cię z regulaminu i poobserwuje twoje prowadzenie w ct. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 9 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 okres probny 2 tyg Zapraszam na ts,dc na pytania z regulaminu Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 9 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi