Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

head head head

RockEgg21

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego:   head head head
Nazwa Serwera: Only DD2 #2
SteamID/IP: brak dostępu do amx_ip
Data i godzina: 05.05, 00:10-00:30,
Link do dowodów(Demko,SS,itp): https://www19.zippyshare.com/v/icRYDAKR/file.html
Rozpisanie Dowodów:  akcja na zielonych przy grze 1v1, nie było słychać, że tam kampi, a wiedział, że tam jest. Modelowo mierzone skrzynki i tak było non stop przy wszystkich jego akcjach.
Coś od siebie: Zdążyłem nagrać tylko krótkie demo. Takie akcje były non stop przez 30 min gry tego gracza, dla mnie modelowe WH+walenie w głupa i bez prefire, żeby się nie zdradzić. Widać na demku, że gracze siedzą na spacte i nie grają, ponieważ nie było sensu - efekt - w pół godziny serw pusty. Ja dostałem 2 banie z daleka jak był na pełnym fleshu, jak padłem było widać, że ma mleko full...wiem co to fart, ale to nie było to. Proszę o wer.

Edytowane przez RockEgg21
  • Lubię to! 1

sygna2.png

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownik

Nie mogę odtworzyć demka, brakuje mi pewnego modelu a jest nim models/SkinsTrivor05/v_knife.mdl

jakby ktoś mógłby podesłać ten model, bo nie zostaje on pobrany przy wejściu na jakikolwiek serwer z cs 1.6 z aktualnie dostępnych u nas

@ GENERAL ALADEEN  no co Ty nie powiesz, potrafisz czytać za zrozumieniem? piszę, że nie pobiera mi się ten plik podczas wchodzenia na wszystkie serwery z 1.6 u nas na sieci, już zrozumiałeś? No chyba nie zrozumiałeś to musiałem w inny sposób wytłumaczyć bo jak widać nie zrozumiałeś

• Ha ha 1

czysty.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]