Użytkownik RockEgg21 Opublikowano 4 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 (edytowane) Nick podejrzanego: head head head Nazwa Serwera: Only DD2 #2 SteamID/IP: brak dostępu do amx_ip Data i godzina: 05.05, 00:10-00:30, Link do dowodów(Demko,SS,itp): https://www19.zippyshare.com/v/icRYDAKR/file.html Rozpisanie Dowodów: akcja na zielonych przy grze 1v1, nie było słychać, że tam kampi, a wiedział, że tam jest. Modelowo mierzone skrzynki i tak było non stop przy wszystkich jego akcjach. Coś od siebie: Zdążyłem nagrać tylko krótkie demo. Takie akcje były non stop przez 30 min gry tego gracza, dla mnie modelowe WH+walenie w głupa i bez prefire, żeby się nie zdradzić. Widać na demku, że gracze siedzą na spacte i nie grają, ponieważ nie było sensu - efekt - w pół godziny serw pusty. Ja dostałem 2 banie z daleka jak był na pełnym fleshu, jak padłem było widać, że ma mleko full...wiem co to fart, ale to nie było to. Proszę o wer. Edytowane 4 Maja 2021 przez RockEgg21 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 16 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 @ UBTeam 1.6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 17 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Nie mogę odtworzyć demka, brakuje mi pewnego modelu a jest nim models/SkinsTrivor05/v_knife.mdl jakby ktoś mógłby podesłać ten model, bo nie zostaje on pobrany przy wejściu na jakikolwiek serwer z cs 1.6 z aktualnie dostępnych u nas @ GENERAL ALADEEN no co Ty nie powiesz, potrafisz czytać za zrozumieniem? piszę, że nie pobiera mi się ten plik podczas wchodzenia na wszystkie serwery z 1.6 u nas na sieci, już zrozumiałeś? No chyba nie zrozumiałeś to musiałem w inny sposób wytłumaczyć bo jak widać nie zrozumiałeś 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi