Użytkownik chumorek1h Opublikowano 6 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Twój nick na serwerze: Big Chungus Nick admina banującego. Kidziorek 02 Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana: 05.05.2021 14.10 Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage 2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Grałem dobrze w tej rundzie, strzelałem same hedy i ogólnie bardzo dobrze mi szło. Właśnie o 14.10 musiałem iść na chwile na zw przyszedłem i pokazało że „ Zostałeś zbanowany na tym serwerze” Link do Sourcebansa z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=Big+Chungus Chodzi o tego pierwszego Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199157152679/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Nie mam ponieważ nie wiedziałem że trzeba lecz mam screena informacji o banie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 6 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 @ Kidziorek02 48h czas leci Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kidziorek02 Opublikowano 6 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Po dłuższym oglądaniu może wydawać mi się ze popełniłem błąd i ban na tym użytkowniku był nie słuszny @ Lolek`` CS:GO jesli mógł byś dać panu unbana będę wdzięczny i sorki za błąd Odnośnik do komentarza
Użytkownik chumorek1h Opublikowano 6 Maja 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 8 minut temu, Kidziorek02 napisał: Ok dziękuje właśnie pisałem że mam czasami takie niekontrolowane ruchy myszki ponieważ nie umiem dostosować czułości Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 6 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi