Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[skarga] GENERAL ALADEEN

helikopterovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze:

Twoja wypowiedz w twoim ostatnim odwołaniu nie została usunięta tylko ukryta. Powód po co przytaczasz to co robie, w dziale redakcji do twojego odwołania w strefie banów. ? Zbędne i niepotrzebne zgłosiłeś posta to został zamknięty przez innego moderatora. Nie rozumiem cie po co przytaczasz naszą rozmowe na pw ??

733261111_Screenshot_2021-05-07banso-StrefaSkillapl-Boskilljestwnas-SieSerwerwCounter-Strike.thumb.png.c6bbf6c8e18660ff9c1a743c769131d1.png

Po drugie: 

Odznaczyłem reszte  @ UBTeam 1.6  żeby też wstawili swoje rozpiski, tymbardziej że temat leżał od poniedziałku ale sie nie odnieśli bo widocznie rozpiska była wporządku i nie muszą. Są osobne bansy jedynie możesz grać na codzie, na głównym nikt ci nie da ub bo grałeś odpalony na serwerze. To samo inni admini mogą potwierdzić oraz opiekun serwera że grałeś odpalony. Prosze przedstawie twoje wcześniejsze odwołania i nie tylko ja tak sądze że grałeś odpalony.

Po trzecie:

Piszesz o plagiacie a nie pośiadasz żadnych dowodów. Bo to co pokazałeś to jest tylko zwykły kalendarz informacyjny żaden plagiat.

Po to są Nietypowe świeta żeby wszyscy użytkownicy, wiedzieli co każdy dzień oznacza jakie wypadają święta. Nie rozumiem cie gdzie tu widzisz plagiat ???  tymbardziej Pani naczela redaktor @ Dusia nie miała zastrzeżeń.

Mścisz sie za to że cie rozpisałem w odwołaniu, że grałeś odpalony na serwerze.  Wyluzuj

Twoja skarga jest bezzasadna.

• Ha ha 6
  • Fuu 1
  • Użytkownik
W dniu 7.05.2021 o 01:06, GENERAL ALADEEN napisał:

Piszesz o plagiacie a nie pośiadasz żadnych dowodów. Bo to co pokazałeś to jest tylko zwykły kalendarz informacyjny żaden plagiat.

Plagiat (łac. plagium „kradzież”) – pojęcie z zakresu prawa autorskiego oznaczające skopiowanie cudzego utworu (lub jego części) wraz z przypisaniem sobie prawa do autorstwa poprzez ukrycie pochodzenia splagiatowanego utworu[1].

1. GENERAL  Dodałeś na końcu "xDD"
    JOEMONSTER

2. GENERAL  Nawet skopiowałeś źródło z którego ktoś korzystał, brawo.
    JOEMONSTER

3. GENERAL  Po raz kolejny źródło podane bo było w kopiowanym artykule.
    JOEMONSTER

4. GENERAL  To samo.
    JOEMONSTER

5. GENERAL  Inne źródło, identyczna treść? xd
    JOEMONSTER

6. GENERAL  Tym razem  jedynie wstawiona część artykułu.
    JOEMONSTER

7. GENERAL I kolejna 1:1 już nawet we "własnej twórczości".
    JOEMONSTER

+BONUS
KACPEREK
JOEMONSTER

Już lepiej wyglądałoby jakbyś się przyznał niżeli brnąć w zaparte...
A i czekamy na gazetkę z czerwca, bo już chyba czas :) Chyba, że jedynie Dusia potrafi z redakcji robić gazetkę.

• Lubię to! 6
  • Super 1

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

• Sponsor
SPONSOR

Ja mam juz to gdzies i mam prawo wypowiedziec sie jako osoba postronna. Jestes jedna z osob Aladen , ktora gra aktorstwo dla bycia kims kim nigdy nie bedzie bo to tak jakbys wzial kogos na strazaka co gasil zapalki w zyciu . Ty nie masz po prostu pojecia. Chcesz to odbierz to za uraze dawaj warny srarny gdzies to mam.  Ty sie nei znasz. Szukasz na ludzi hakow , sam przytaczasz rozmowy z pw na wykorzystanie sytuacji do zdobycia kolorkow na forum , smarujesz na innych i innym byle tak bylo. Tylko po co ? Moze czasami lepiej przyjac prawde i pomyslec - ehh nie nadaje sie sa lepsi ? Jednym z glownych powodow , dla ktorych nie chce mi sie byc na tej sieci jestes ty i kolesiostwo. Ty nie umiesz nic, nie wiem kto wzial Cie do ubt. Mowie teraz o tym. Moze na moda cos tam probujesz okejjjj ! Ale ubt ? Czemu probujesz zyskiwac cos w czym sobie nie radzisz? Czemu nie znosisz krytyki ? Co Ci zrobil Helik ? Podwazasz wiecznie zdanie innych , na prawde ale to kur... na prawde bardzo duzo osob ma bany czystych glownie dlatego , ze podwazasz czyjes opinie lub swoim BYSTRYM okiem widzisz , ze ktos sie pali. Nie oszukujmy sie , za duzo w tej grze nie osiagnales i nie wiesz bardzo wielu rzeczy. Wiec daj mi chociaz 3 powody , dla ktorych tryharda grasz rangami. Proba wladczosci? Dominacji ? proba bycia kims ? Bo kolor nie idzie w parze z doswiadczeniem. I nie mowie tego tylko ja , aczkolwiek moje zdanie powinienes wziac do siebie mimo, ze nie lubisz mnie wiemy czemu ;) Ale ja cos w tej grze osiagnalem , duze mam pojecie i duzo widzialem i z wieloma osobami gralem co Ty bys chcial autografy. Pytanie brzmi po co ? Drugie brzmi kto i czemu nadaje Ci rangi mimo , ze polowa sieci jest na nie , a Ty je dostajesz. Kopiujesz poradniki jako temat swojej wiedzy i odnosnik do zaistnialych sytuacji. Po 2 dodajesz te , ktore byly wazne 10 lat temu. Chlopie to jest gra majaca tyle lat co pewnie Ty. Tu jest tyle mozliwosci co w Tesli. Kolejna akcja Ty wszedzie kopiujesz wszystko co leci. Cokolwiek to nie jest to Ty kopiuj wklej kur... z google lecisz. I Ty masz pojecie? Czy wikipedia ma kolorki ? bo moze wikipedia wystarczy awansowac i forum bedzie top1 swiata z wiedzy na temat gry ? Bez jaj. Jak Ciebie wywala to moze wroce. Bo szkoda mi chlopakow , ze musza czuc sie spaleni po Twoich decyzjach , a po moim odejsciu juz paru zamknales i to nie tych co znam tylko patrze demka itp. Nie wiem nie mowie- pamietaj. A nie szukam opinii swiata publicznego. 

Nie powiem , ze jestes zla osoba bo Cie nie znam ale chce abys wiedzial , ze bycie kims w necie nie da Ci bycia kims w swiecie. Nie probuj na sile , niektore rzeczy nie sa dla wszystkich .. 

Edytowane przez joolz.
  • Lubię to! 3
  • Super 2
  • Użytkownik∙

Witam,
Za plagiaty @ GENERAL ALADEEN  dostaje ostrzeżenie w sposób 2 warnów na konto.
Co do Unbana temat otworzę i proszę o rozpiskę od innych ubt1.6  @ UBTeam 1.6
Pozdrawiam 
Przyjmuję 

• Lubię to! 2
  • WTF 1
  • Tak sobie 1
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik∙

skarga_przyjeta.png

• Lubię to! 1
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]