Użytkownik przecinek Opublikowano 8 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 (edytowane) Imię: Wiktor Wiek: 16 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chcę pomóc w rozwoju serwera i chcę sam chce się rozwijać w dalszym etapie mojej przygody w CS 1.6 Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only DD2 + Deathmatch Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, raz Only DD2 oraz raz ffa Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): AMXX 8/10 nadal się uczę Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak - mogę płacić coś w stylu comiesięcznej składki adminowskiej 11.07SMS. Coś o sobie: Witam, nam na imię Wiktor, mam 16 lat, interesuję się samochodami i na takim kierunku też jestem, a dokładnie Technik pojazdów samochodowych, ponadto interesuje się jazdą na rowerze, różnymi manualnymi rzeczami, lubię biwakować, interesuje się, także sportami zimowymi oraz letnimi oraz jak każdy lubię poimprezowac, jeżeli chodzi o CS'a gram w niego od 7 roku życia, wtedy grałem ff na różnych serwerkach, po różnych forach zacząłem chodzić w wieku 12 lat i wtedy też miałem swojego pierwszego admina, do tej pory byłem 4 razy adminem DD2, raz adminem deathrunie, raz CS:go mod, dwa razy FFA oraz trzy razy admin jailbreak, również admina miałem tutaj na strefie jako admin Jailbreak rok temu. Opiekunem Only DD2 byłem w wieku 15 lat, zagoscilem tam 3 miesiące, następnie przeniosłem się na FFA, gdzie byłem przez 2 miesiące. @ Trivor Edytowane 9 Maja 2021 przez przecinek 4 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 9 Maja 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi