Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 9 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Imię: Grzegorz Wiek: 22 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: W dniu dzisiejszym zostałem już opiekunem swoje obowiązki będę wykonywał jak najlepiej i starannie jak już mówiłem w innym podaniu zostanę z wami bardzo długo ponieważ podoba mi się ta sieć są tu sympatyczne i miłe osoby lubię sobie w wolnym czasie w jakieś tam gierki w cs go klikam też w cs 1.6 w sumie to różne gry co do tej rangi nie będzie z tym żadnego problemu żebym pełnił rolę opiekuna serwera jeśli jeszcze nie ma opiekuna nie zaszkodzi mi żebym właśnie pełnił tą rolę na serwerze klikam a to zmotywuje mnie jeszcze bardziej myślę że składka składka finansowa też się przyda do rozwoju serwera a dodatkowa ręka pewnie też się przyda Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only Mirage #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10):10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):Tak Coś o sobie: Spokojny wyrozumiały chłopak tak w skrócie nie będę się powtarzał drugi raz 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Guess Opublikowano 10 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Ze swojej strony jestem na TAK. +wiek +składki +sm +doświadczenie Przyda się właśnie taka osoba która będzie Opiekowała się serwerem, ponieważ od kiedy K1ng zrezygnował widać choćby na forum że zainteresowanie tematami serwera jest nikłe. Jedynie do czego mógłbym się przyczepić to fakt, że z tego co wieml to ani razu Cię nie widziałem na serwerze, przydałoby się abyś zaczął wchodzić na ten serwer lub poprawił aktywność, no chyba że grasz, ale pod innym nickiem wtedy zwracam honor. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka `Paulinaa. Opublikowano 10 Maja 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 + wiek + doświadczenie + znajomość sm + chęci - Tak, jak Guess wyżej napisał, ja również nie kojarzę Cię z serwera, a fajnie byłoby dać się chociaż trochę poznać wszystkim graczom Jestem na tak, ponieważ potrzebna jest taka osoba, która będzie się opiekowała nie tylko serwerem, ale i sprawami na forum, które go dotyczą, ponieważ wpływają różne skargi, propozycje i uwagi, a końca dalej nie mają. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 10 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 (edytowane) +wiek -podanie po podaniu +doświadczenie Skoro byłeś, już kiedyś opiekunem to bez problemu, dasz sobie radę. Mam nadzieje, ze wprowadzisz jakas swiezosc na serwer Jestem za okresem próbnym Powodzenia. Edytowane 10 Maja 2021 przez Olo`cLaR'2k21 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Adi. Opublikowano 10 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 +staż +sm +składki +Po podaniu myślę że jesteś kompetentną osobą na to stanowisko której nie brakuje chęci Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka qqqqqqqqqqqqqqq' Opublikowano 10 Maja 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Jestem na TAAK! +staż w cs +staz na forum +aktywność +staz na steam +doświadczenie +wiek +skladka +spokojny wyrozumialy chłopak tak jak pisze +checi +ogarniety 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Maja 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Napisz do mnie gdzies 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 14 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 @ Dusia @ Trivor można to przyjąć skoro ma rangę już Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Maja 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi