Użytkownik Gżelek Opublikowano 13 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 (edytowane) IP serwera: 145.239.16.170:27125 Mod: 3/4 maps (mirage/dd2/inferno/nuke) [najprawdopodobnie usunę nuka] Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.16.170:27125/ Wiek Właściciela: 14 Hosting: Pukawa Sloty: 10 - dokupie jak troche kaski przyjdzie. Dlaczego akurat my?: Ponieważ macie świetne comunity oraz dobrze zrobione forum z aktywną administracją ;D od siebie: Myślę że serwer by się przyjął, po wstępnej rozmowie z graczami, są zainteresowani. (Serwer moge przetransferować na konto strefyskilla i go prowadzić) Reklama i rozkręcenie serwera bedzie na spokojnmie Zachęcam graczy do opini Na serwer muszę dodać jescze kilka rzeczy. Edytowane 13 Maja 2021 przez Gżelek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 13 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Ogólnie jest już dd2 1, dd2 2 i dd2 deathmatch więć już są podobne serwery. Jestem na tak miło przetestować nowe rzeczy i ogólnie co nowe to przyciąga 1 💔💔 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka TurboDelfin Opublikowano 13 Maja 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Jestem za mini okresem próbnym + 3-4maps w cs go na tej sieci by sie przydał + widziłam że są chetni ludzie na taki serwer + hosting pukawka nawet dobry + chęci aby taki serwer powstał -/+ podanie, mogłeś bardziej rozwinąć je -/+ wiek, ale gdy często widzę na sb jak sie udzielasz to widać że jak na swój wiek jestes ogarnięta osobą 1 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 14 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 17 godzin temu, NasKo napisał: Ogólnie jest już dd2 1, dd2 2 i dd2 deathmatch więć już są podobne serwery. ale On postawił serwer CSGO, a nie 1.6 XD generalnie był już taki serwer chwilę i nie bardzo było zainteresowanie.. ale jak zrobisz jakieś fajne pluginy i atmosfera będzie, to może wypali aczkolwiek nuke chyba zjada dużo fps, więc może być mało graczy na tej mapie.. Jestem na TAK, warto próbować 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 14 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Jestem na tak, miło przetestować nowe rzeczy i ogólnie co nowe to przyciąga i fajne Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SkRpT_Chinol Opublikowano 14 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Zaatakujmy od tej strony. Masz nie rozkręconego moda, zero ludzi od poczatku serwera, czyli nie masz nikogo nawet hltv. Dałbym ci okres próbny jeśli wokół serwera nie byłoby większego entuzjazmu to lota, bo sam nic nie wniesiesz a graczy z innych serwerów jeszcze nam ukradniesz. Czaisz baje? Dodatkowo masz 14 lat wiec nie stać cie bedzie na ,,lepszą" reklame z czego dalej wynika ze nie przyniesiesz nam graczy. Jak wyzej napisalem, jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gżelek Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 8 godzin temu, SkRpT_Chinol napisał: Zaatakujmy od tej strony. Masz nie rozkręconego moda, zero ludzi od poczatku serwera, czyli nie masz nikogo nawet hltv. Dałbym ci okres próbny jeśli wokół serwera nie byłoby większego entuzjazmu to lota, bo sam nic nie wniesiesz a graczy z innych serwerów jeszcze nam ukradniesz. Czaisz baje? Dodatkowo masz 14 lat wiec nie stać cie bedzie na ,,lepszą" reklame z czego dalej wynika ze nie przyniesiesz nam graczy. Jak wyzej napisalem, jestem za okresem próbnym. Ta, rozumiem Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Maja 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 jak na koncie strefy to nie mamy nic do stracenia, wyjdzie-git, nie wyjdzie trudno-twoje ryzyko pisz steam 2 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Maja 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi